Najväčší plážový festival v Európe, Balaton Sound hlási druhú vlnu umelcov pre ročník 2020

0
2051

Balaton Sound je 5 dní trvajúci plážový festival, odohrávajúci sa na idylickom pobreží jazera Balaton. Tento pridal k svojej hviezdnej prvej fáze umelcov, ďalších špičkových artistov – ako Steve Aoki, Paul Van Dyk a Lost Frequencies, ktori sa tak pripoja k už ohláseným umelcom ako Don Diablo, Sigala a Jonas Blue. 

Vďaka svojmu jedinečnému umiestneniu, neprekonateľnej atmosfére a ponuke luxusných VIP priestorov sa stal Balaton Sound jedným z najväčších Európskych elektronických festivalov, ktorý v mnulom roku pritiahol pozornosť až 172 000 návštevníkov.

Line up roka 2020 obsahuje jedny z najtalentovanejších umelcov elektronickej a rapovej globálnej scény a v druhej fáze prináša umelcov ako Moksi – holandské duo inšpirované vlnou britského garage housu neskorých 90 rokov. Uvidíte tiež JPEGMafia, ktorý je americkým rapperom a producentom z Baltimoru. Jeho aktuálny album Veteran, sa stal vďaka provokatívnej prezentácii veľmi obľúbeným.

Kombinácia EDM, housu a techna, ktorá strháva davy, je to čo charakterizuje v taliansku narodených, ale v Berlíne pôsobiacich  Mind Against. O pódium sa podelia s  CarnageDillonom Francisom a Saymyname.

DJ Snake, ktorý debutoval na medzinárodnej scéne v roku 2013 so singlami Bird Machine and Turn Down for What zaberie stage vo finálny deň festivalu a uzavrie tak celý víkend. Veľmi obľúbený stage festivalu – Elrow, ponúkne počas tohto ročníka umelcov ako, Loco Dice, Meduza, Ilario Alicante, Danny Tenaglia, a mnohých ďalších. 

Balaton Sound ponúka tiež jedinečný VIP zážitok ako žiaden iný festival v Európe. Tohto ročná téma bude venovaná Hollywoodu a postará sa o všetky potreby párty návštevníkov vrátane masáží, makeup loungu, ponuky čerstvého ovocia a welcome drinku. Zabudnúť nesmieme ani na exkluzívne pool párties a prekvapení v podobe show vo VIP priestoroch.

Ďalší umelci budú ohlásení v nadchádzajúcich mesiacoch.

 8 – 12 Júl 2020 Jazero Balaton, Maďarsko 3, 4 a 5 dňové vstupenky v predaji:  TU Vstupenky začínajú od € 169 Cena vstupeniek sa zvyšuje 14. februára 2020

Umelci potvrdení na Balaton Sound:

MARTIN GARRIX
DON DIABLO
BANKS
CARNAGE
LOCO DICE
PAN POT
JPEGMAFIA

MATOMA
MOKSI
REINER ZONNEVELD live
JULIAN JEWEIL

9. júl
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
STEVE AOKI
JONAS BLUE
DEBORAH DE LUCA
MEDUZA
MIND AGAINST

10. júl
KYGO
LOST FREQUENCIES
HALOTT PÉNZ
SALVATORE GANACCI
MODESTEP live
ILARIO ALICANTE
SAYMYNAME
PATRICK TOPPING
ARCHIE HAMILTON

11. júl
ROBIN SCHULZ
VINI VICI
PAUL VAN DYK
DANNY TENAGLIA
SIGALA
MAJKA & CURTIS
JAN BLOMQVIST & BAND
BLASTOYZ

12. júl
DJ SNAKE
JAX JONES live
DILLON FRANCIS
ZHU
WELLHELLO
LOUD LUXURY
HERNAN CATTANEO vs NICK WARREN
RODRIGUEZ JR.