Heineken Balaton Sound 2024 oznamuje dátum konania, prvé predpredajové vstupenky k dispozícii iba počas 72 hodín

0
838

Heineken Balaton Sound, jeden z najväčších elektronických plážových festivalov v Európe, je späť. Festival odštartuje letnú sezónu medzi 3. a 6. júlom 2024 pri jazere Balaton v Maďarsku. Oznámenia prvých mien line upu pre edíciu 2024 sa očakáva už čoskoro a bleskový predpredaj prvých vstupeniek je za rohom. Vstupenky budú k dispozícii od 2. novembra počas obmedzeného 72-hodinového obdobia za veľkolepú predperdajovú cenu 169 EUR za 4-dňový lístok.

Pre tých, ktorí ste zažili podstatné zlepšenia počas minulého ročníka, organizátori plánujú na budúci rok pokračovať v tomto trende, pričom hlavným sponzorom bude aj naďalej Heineken, jedna z najznámejších svetových značiek piva. Anna Filutás, projektová manažérka Heineken Balaton Sound, povedala: „Vďaka podpore obyvateľov Zamárdi, kde sa festival koná, sa mesto rozhodlo, že festival môže začať v roku 2024 o týždeň neskôr. V dôsledku toho predpokladáme vyšší záujem z domácich aj zahraničných návštevníkov, keďže termín bude opäť o čosi lepšie naplánovaný pre študentov, ktorí boli vždy pre nás dôležití.“

Filutás pokračovala: „Tohtoročný festival získal výraznú pozitívnu spätnú väzbu, ktorá zdôraznila rozmanitosť elektronických hudobných žánrov, veľkolepé nastavenie pódia, očarujúce plážové oblasti a celkové zlepšenia infraštruktúry a vybavenia.“ V roku 2024 budú zážitky z nábrežia, vďaka ktorým je Heineken Balaton Sound taký jedinečný, ďalej rozvíjané, rovnako ako prestavba väčších priestorov. Na základe spätnej väzby publika pribudnú nové kempingové služby a zmodernizujú sa sociálne zariadenia, k spokojnosti všetkých.

„Sound Experience“ štartuje s mimoriadnou zľavou: od 2. novembra 20:00 budú prvé predpredajové vstupenky k dispozícii na 72 hodín so 4-dňovými vstupenkami od 169 EUR. Pripomeňte si najpamätnejšie momenty tohtoročného festivalu kontrolou vďaka aftermovie!

—————————-

Instagram: @balatonsound

Twitter: @balatonsound_

Facebook: @BalatonSound

www.balatonsound.com/sk

Čítajte tiež: