Nora Mojsejová bude mať vlastnú reality šou – Šéfka

12
2432

Nora Mojsejová sa na televíznych obrazovkách objaví opäť. Formát šou poznajú v USA ako šou Donalda Trumpa, skutočného milionára a obchodníka, ktorý si mohol dovoliť spôsobiť rozruch a zároveň aj veľkú reklamu svojej firme vytvorením šou s jeho menom. Tentoraz máme ale na Slovensku niečo podobné, o čom zatiaľ teraz asi len málo kto vie, čo si vôbec o celej veci má myslieť.

Šéfka
Nora bude vyberať z pomedzi manažírov, ale aj z pomedzi bežných ľudí človeka najschopnejšieho viesť Nora Mojsejová Fashion s mesačným platom 8 333 USD. Nemá záležať na tom, akú školu uchádzač má, ani nejde o to, aký je starý. Vraj je to len na človeku samotnom. Reality show Šéfka už podľa ukážky má byť elegantnou, noblesnou a hlavne nákladnou.

V čom vidieť možno problém?
Už v ukážke vidíme, ako na drahom luxusnom aute pre snobov s EVČ Bratislavy prichádza Košičanka Nora Mojsejová s podivným výrazom. Vstupuje do luxusnej haly, kde jej hneď podáva papiere asistentka. Nie je nakoniec hlúposť robiť toto divadlo, keď každý vie, že tomu tak nie je? Možno sa ale od čias reality show Mojsejovci Nore viac začalo dariť. Nechajme sa teda prekvapiť. Trochu smutná je skutočnosť, že ak boli v susedných Čechách doteraz uchránený pred pani Norikou, tentoraz vďaka Prime sa povedomie o nej rozšíri aj tam. Im pritom nemusí vôbec nič hovoriť jej meno, jej minulosť a už vôbec nie hudba jej manžela. Niektoré prívesky ľuďom prinášajú šťastie, iné hanbu a smolu. Do šou zrejme vstupuje sama, bez prívesku. Nechajme sa zatiaľ prekvapiť, čo príde. O firme Nora Mojsejová fashion ešte mnoho ľudí nič nepočulo. Takže ak naozaj existuje, toto bude poriadna reklama firme samotnej. Takže TV JOJ a TV Prima už čoskoro.

Comments are closed.