Legendárna edícia Euro Truck Simulator 2 obsahuje viac hier

0
5766

Posledná edícia mimoriadne úspešného herného simulátoru Euro Truck Simulator 2 s názvom Legendárna edícia má obzvlášť bohatý obsah. Pri hre s takýmto názvom zrejme čakáte, že sa pod takýmto titulom skrátka bude nachádzať mimo hry Euro Truck Simulator 2 aj niečo viac. Jej súčasťou je totiž aj najnovšie herné rozšírenie pôvodnej hry o Škandináviu. Milovníci kamiónovej dopravy a rozvozu tovaru po Európe sa tak len prednedávnom mohli v pohodlí vlastného počítača vydať aj do severnej Európy.

Euro truck simulator 2 legendárna edícia

Celkovo hra obsahuje prídavky:

  • Na Východ!
  • Škandinávia
  • Highpower Cargo

Súčasťou sú aj ďalšie kompletné hry

Trochu prekvapivo sa v tejto edícií nachádzajú aj ďalšie hry. Ide o Bus Driver, čiže simulátor autobusovej dopravy v ktorom riešite verejnú dopravu, šoférovanie autobusov na základe plánu zastávok a plníte misie ako vodič autobusu v uliciach mesta. ďalej túto edíciu dopĺˇajú až tri kamiónové hry, ktoré sa dali a ešte dajú stále kúiť samostatne. Ide o hry Euro Truck Simulator 1, Scania Truck Driving Simulator a hra Trucks & Trailers, pričom každá jedna patrila vo svojom kamiónovom žánri medzi úspešné a populárne napriek tomu, že si svojim spôsobom konkurovali. O legendárnej edícií sa tým pádom dá hovoriť ako o kolekcii hier od vývojára SCS Software ktorý stojí za vývojom týchto hier. Za zmienku však stojí aj ďalší obsah v podobe vylepšených grafických vzhľadov vozidiel ETS2 v sériách Fantasy Designs, Ice Cold, Force of Nature, Viking Legends a vo vlajkách štátov.

Balenie fyzicky v rukách
Hrubý obal má vlastný papierový obal, v ktorom sa nachádza plastový čierny na jedno DVD. Pevné DVD zakotvené na jednej strane má oproti sebe manuál v češtine a slovenčine a registračnú kartu pre Click2Play systém nákupu hier. Tá nie je nutnosťou, no prináša neskôr výhody a kredity pre prípadný ďalší nákup. Hru samotnú je nutné registrovať cez internet. Potrebujete teda Steam a zároveň internetové pripojenie. Hra vzhľadom na svoju rozsiahlosť možných kombinácií a nastavení môže pôsobiť dojmom komplikovanej a náročnej hry. Tohto pocitu môže tak trochu zbaviť aj prítomnosť kompletného českého prekladu v hre.