Vianočná kampaň od Pepsi bude plná elfov

0
2166

Tento rok prichádza výrobca nealkoholických nápojov PepsiCo s vianočnou kampaň, ktorá neopomína emocionálne prepojenie Vianoc so spoločne strávenými rodinnými okamihmi. Popritom značka Pepsi nadviazala i na svoju letnú porovnávaciu kampaň kolových nápojov, ktorú aplikovala na elfov, ako hlavných symbolov vianočnej atmosféry tohtoročnej kampane značky Pepsi. Kampaň s mottom „Pre lepšiu chuť Vianoc!“ sa realizuje v BTL a ATL komunikácií. S vianočnými elfami sa tiež ľudia stretnú priamo v uliciach miest a nákupných centrách, na sociálnych sieťach a v neposlednom rade tiež v televízii.

Vianočná kampaň značky Pepsi odštartovala aktiváciou Ulov Elfa. Od novembra môžu ľudia vo vybraných slovenských mestách stretnúť a vyfotiť sa s niektorým zo štyridsiatich vianočných elfov. Kto fotografiu nazdieľa na svojom facebookovom alebo instagramovom profile pod hastagom #UlovElfa, sa automaticky zapojí do súťaže o originálny fotoaparát.

Elfovia hrajú dôležitú rolu i v ATL časti vianočnej kampane. Televizní spot je v TV JOJ nasadený od konca novembra .

 „Vianoce sú obdobím, kedy si nájdeme čas na svojich blízkych a spoločne chvíle si naplno vychutnávame. Počas takýchto výnimočných chvíľ si radi doprajeme i kvalitné nápoje, medzi ktoré Pepsi určite patrí, a preto chceme našou kampaňou priniesť Vianoce s ešte lepšou chuťou,“ hovorí Michal Šlechta, brand manažér značky Pepsi na SR a ČR.

Elfovia na vianočných saniach

Na prelome mesiacov november a december budú v OD Eurovea vystavené netradičné vianočné sane, ktoré neodmysliteľne patria k postavám elfov. Podobná aktivácia, avšak v menšom a mobilnejšom rozsahu, sa bude počas decembra konať na viacerých miestach Slovenska. Elfovia budú na mieste robiť sampling Pepsi a podnecovať ľudí, aby na originálne kartičky napísali prianie pre niekoho zo svojich blízkych. Elfovia vybrané priania následne vyplnia.

V priebehu celej kampane prebieha i digitálna komunikácia. Predovšetkým na sociálnych sieťach elfovia formou videí ukazujú, ako vyzerá napríklad ich príprava vianočných tradícií a zvykov.

Čítajte tiež:

Novú pieseň v rámci kampane „100 ROKOV“ vydá PHARRELL WILLIAMS až v roku 2117, NO LEN #IFWECARE

15 overených rád ako zachrániť rozpadajúci sa vzťah

Zahoďte akné konečne do koša a buďte krásne