Obdobie siloniek a pančúch dorazilo, zopár tipov ako ich nosiť

0
2184

Keď sa blíži zima, existuje jedna otázka, ktorá trápi všetky módne maničaky: Kedy je ten správny čas zaradiť silonky späť do šatníka?

Či už ich nosíte v zime, alebo inom ročnom obobí, to ako ich nosiť závisí od viacerých vecí, vrátane toho či idete verejnou dopravou a akú máte dĺžku nechtov. Pretože vyťahovanie super tenkého materiálu s neuveriteľné dlhými nechtami môže skončiť len jedným spôsobom.

Silonky a pančuchy sa stali hitom tohtoročných prehliadkových mól

View this post on Instagram

#Twinning. Our Tina high heel bootie and the large Roxy cage bucket bag now available in-store and online at ALEXANDERWANG.COM

A post shared by alexanderwang (@alexanderwangny) on

Najpresvedčivejší nápad prišiel od Alexandra Wanga, ktorý skombinoval čisto-čierne pančuchy s vysokými topánkami na platforme a úzkyi šatami. Look, ktorý poslúži ako inšpirácia na chladné noci v meste.

Pre tých, ktorý nemajú radi kombináciu pančúch a sukne či šiat máme dobrú správu. Aktuálnym trendom je totiž ich kombinácia s nohavicami.

Trik, ktorý bol psozorovaný na prehliadkach dizajnérov akým sú Wang a Ford spočíva v odhalení pančúch pod nohavicami či už v oblasti „deravých kolien“, alebo vytŕčajúce sieťované pančuchy z nohavíc v oblasti pásu.

To, po akom týpe by ste mali siahnuť závisí od zvyšku vášho outfitu.

Ak máte oblečené krátke šaty, alebo sukňu a členkové topánky, môžete si dovoliť niečo tenšie a zábavnejšie, či už v podobe farebného odlesku alebo vzoru.

Ak si však oblečiete mini, budete chcieť siahnuť po niečom hrubšom, aby ste sa ochránili pred zimou.

Ak máte namierené do práce, oficiálne kancelárske pravidlá vyžadujú čiernu klasiku.

Čítajte tiež:

Je skutočne čaj z ostružiny malinovej tajomstvom tehotenstva bez stresu?

Návod ako efektívne čistiť štetce na mejkap

Biely trend v pánskej móde- ako ho nosiť