5 tipov jednoduchého vrstvenia pre zaneprázdnené ženy

0
1330

Ak vaše rána spočívajú v doháňaní e-mailov pred prácou, odvedení detí do školy alebo musíte stihnúť oboje, chápeme to: Polhodinu strávenú skúmaním šatníka jednoducho nezvládate. Stále však chcete vyzerať dobre (a cítiť sa teplo), takže tu je päť nápadov na spoľahlivé vrstvenie, ktoré nevyžadujú žiadne ďalšie úsilie.

EDWARD BERTHELOT/GETTY IMAGES

1. Sveter na sveter

Kto hovorí, že ste obmedzené na jeden sveter? Zapnite si sveter do polovice (namiesto blúzky) a na vrch si oblečte ešte jeden väčší. Berte to ako útulnejšiu náhradu rifľovej či koženej bundy. K tomu si oblečte džínsy a topánky a voilá, trendy vrstvenie vám zabralo necelých 5 minút.

View this post on Instagram

Admiring the sunset’s soft #light reflecting on the #Mediterranean Sea, she feels #free and #beautiful #RobertoCoin

A post shared by Roberto Coin (@roberto_coin) on

2. Sústreďte sa na doplnky

Vrstvenie nie je len o oblečení. V skutočnosti niektoré z najmodernejších spôsobov vrstvenia zahŕňajú aj doplnky. Náš tip? Vyberte si tri náhrdelníky rôznych dĺžok, ktoré spolu pekne ladia a majte ich pripravené na ráno keď si chcete oživiť jednoduchý outfit do práce.

3. Rolákov nie je nikdy dosť

Začnite zvažovať roláky ako automatický základ pre akékoľvek vrstvenie. Fungujú dobre hlavne pri klasickom looku: oblečte si ho pod pončo alebo svetrík bez rukávov, či kardigán. Je to ľahký spôsob ako sa dostatočne pripraviť na zimu a dodať svojmu outfitu trošku serióznosti.

JEREMY MOELLER/GETTY IMAGES

4. Šaty s oversize svetríkom a čižmy

Overisze sveter zamaskuje všetko čo potrebujete a čižmy vás zahrejú zospodu. Rovnako ide o spôsob ako vynosiť šaty aj mimo sezóny.

5. Použite opasok

Opasok cez sako alebo dlhý svete je ľahký a sofistikovaný spôsob ako pridať vrstvu a zvýrazniť ženskú postavu. Uistite sa, že ho umiestnite v najužšom mieste, aby vašej postave lichotil.

Čítajte tiež: