Žeby opäť duch, ktorý v obchode vyhadzuje veci z regálov?

0
1416

Ak pracujete v obchode a strhávajú vám plat za neporiadok v regáloch, zdá sa, že sa čoskoro bude dať na niečo vyhovoriť. Môžete to hodiť na ducha. Ten už vyčíňa v niekoľkých obchodoch sveta a tu je ďalší prípad.
V jednom texaskom obchode s textilom sa nedávno predavačky ráno chystali otvoriť obchod. Na podlahe jedna z nich našla spadnuté prikrývky. Nerozumeli pritom, prečo sú na zemi a tak si pozreli kamerový záznam. Nestačili sa diviť. Obliečky vyleteli z regálov samé, bez zemetrasenia, alebo akejkoľvek osoby, ktorá by ich zhodila. Médiá sa samozrejme zhostili úlohy zistiť, kde je pravda. Samotné predavačky z obchodu predviedli, že aj keby šlo o zemetrasenie, obliečky by nespadli. Opäť tak má svet prípad, kedy jasnú odpoveď nepoznáme… a nadšenci pre paranormálne javy tak majú opäť olej do ohňa.

Prípad sa stal 2. júna 2012 v jednom väčšom texaskom obchodnom centre. Záznam padajúcich obliečok bol neskôr ukázaný aj predavačkám v ostatných predajniach a tie sa nestačili diviť. Na jednej z kamier bola naozaj zaznamenaná padajúca obliečka spôsobom, akým by ju musel niekto vyhodiť rukou. Stena za obliečkou pritom nebola porušená.