82 ročný Jani vraj už od ôsmych rokov nejedol a nepil. Stále žije!

0
2221

Jani - 82 starec žijúci bez vody a jedlaV meste Ahmedabad sa stala naozaj zázračná vec, a aj niekoľko členný tím vedcov a lekárov si to nevie vysvetliť. Doslova. Teraz naozaj nejde o žiadne skoro záhady, ale o reálnu a skutočnú vec súčasnosti s jasným dôkazom. 82 rokov starý pustovník Prahlad Jani, z mestečka Ambil neďaleko Gujarátu o sebe vyhlásil, že od ôsmych rokov nejedol a nepil absolútne nič.

Vraj vtedy hovoril s hinduistickou bohyňou Ambou, ktorá mu venovala dar prežitia. Momentálne sa podrobuje skúmaniu vedcov a odborníkov z organizácie Defence Institute of Physiology and Allied Science (DIPAS), kde ho chcú držať najbližších 15 dní, aby porozumeli tejto schopnosti. Snažia sa zistiť, čo by mohlo byť príčinou jeho prežitia, hoci to už sám povedal. Že by naozaj bohyňa?

Zaujal armádne zložky, ako aj vládu. V chudobných častiach Ázie trpiacich hladom by schopnosť človeka vydržať bez jedla, znamenala z časti vyriešený urgentný problém, aj keď hovorí sa to ťažko, predstaví ťažšie.

Jani však vyzerá skromne, zdravo a v poriadku, aj napriek tomu, že podľa svojich slov nepotrebuje jesť už viac ako 74 rokov. Chlapík za život musel dobre ušetriť… (Neskôr sa nepodarilo nájsť informácie, ktoré by informovali o zisteniach vedcov.)

Informácie priniesol arabský server: 3arabtv.com