Čínsky národný cirkus zavíta v marci 2013 aj na Slovensko

0
1537

Čínsky národný cirkusAkrobatická šou, ktorej základ vychádza z vyše 2000 ročných tradícií s obrovským úspechom križuje celý svet. Čínsky národný cirkus, v ktorom možnosť vystupovať je pre najlepších akrobatov z celej Číny pocta a česť, sa v roku 2012 prezentoval vystúpením Hodvábna cesta. Práve s týmto vystúpením sa Čínskemu národnému cirkusu podarilo celkom vypredať celú sálu pražského Kongresového centra až dva krát. Kam prídu, tam žnú úspech a záujem médií. Počas celého roka usilovne pracujú na tom, aby v roku 2013 svetu predstavili celkom nové vystúpenie Feng Shui – životná harmónia.

Skutočný akrobatický cirkus miestami vyrážajúci dych a miestami popierajúci zákony fyziky príde v marci 2013 aj na Slovensko, kde v rámci svojho turné po Európe zavíta aj do nášho hlavného mesta. Šou plná žonglovania, akrobatov, akoby bez kostí, povrazochodcov a to všetko spojené pútavým príbehom. Čínsky národný cirkus je stále populárny v Európe aj vďaka tomu, že pri každom turné svoj program mení a obohacuje. Vystúpenie Čínskeho národného cirkusu je pre mnohých zážitkom, v ktorom prežijú príbehy z ďalekého východu na vlastnej koži.

Aj na Slovensku
20. marca 2013 si budete môcť predstavenie čínskeho národného cirkusu vychutnať naživo v bratislavskej Aegon Arény (Národné tenisové centrum, Príkopova 6,831 03 Bratislava). V Českej republike sa umelci predstavia v celkovo šiestich vystúpeniach. Okrem Čiech a Slovenska sa tradične ukážu aj v krajinách ako Nemecko, Holandsko, Rakúsko a ďalšie.

Viac informácií na www.cinsky-narodny-cirkus.sk
Oficiálny web www.chinesischer-nationalcircus.eu
Online predpredaj vstupeniek www.ticket-art.sk