V Číne jedia deti a embryá pre posilnenie zdravia a sexuálnej výkonnosti

0
17089

UPOZORŇUJEME:  článok nie je vhodný pre slabé povahy.
Šokujúce informácie sa začali síriť z Číny. Už sme si zvykli, že sa v tejto ázijskej krajine jedáva naozaj všeličo, no tento prípad šokoval nie len prijímateľov podobných emailov s kolujúcimi obrázkami a zle preloženými informáciami, ale aj novinárov. Tým sa nakoniec podarilo dostať k údajne skutočným prípadom, kedy je vyhľadávanou pochúťkou nenarodené mŕtve dieťa, alebo slabo vyvinuté embryá varené v zeleninovej polievke. Vnímané, ako čisté a ničím nezničené je totiž považované za afrodiziakum. Má posilniť ľudské telo, celkové zdravie a zlepšiť sexuálny život, výkon a podobne. Niečo, čo tvorí u nás nepochopiteľné a až neuveriteľné sústo informácií.

V Číne jedia deti, hnusFakt posilňuje „politika jedného dieťaťa“ a nežiadúce dievčatá
Táto chúťka má byť najviac rozšírená v čínskej provincii Canton, kde sú polievky z detí známe a neriešené. Vzhľadom na atraktivitu, pokiaľ sa rodí chlapec, sú schopné viaceré matky prerušiť tehotenstvo po zistení ženského pohlavia aj v piatom, alebo šiestom mesiaci tehotenstva. Podľa The Seoul Times, ktoré sa vydalo pátrať a zisťovať viac o tejto skutočnosti, je cena dieťaťa v priemere okolo 3000 EUR. Na Taiwane dokonca už od 80 EUR. Cena závisí, či ide o embryo, alebo dieťa takmer pred pôrodom. Svoj podiel na celej veci má nepochybne aj skutočnosť, že v Číne platí pravidlo jedného dieťaťa, ktoré malo znížiť populáciu. Matky, ktoré otehotnejú druhý krát musia zaplatiť, prípadne sú motivované k podstúpeniu sterilizácie. Žiadanejší je chlapec než dievča a tak je motiváciou prevažne chudobných rodičov čiastka za predaj ešte nenarodeného dieťaťa.

Jedlo deti Čína servírovanie hnusJedlo deti Čína servírovanie hnus
Zdroj:  http://theseoultimes.com

Zvrátené stolovanie
Podľa obrázkov, ktoré sú dostupné a príliš tvrdé vzhľadom k nefalšovanosti, je rozpoznateľná určitá gastronomická kultúra, ktorá sa k tomuto jedlu viaže. Polievka z detí, čo už samo o sebe znie príšerne, je pripravovaná z celých detí bez oddelenia akejkoľvek časti tela. Vývar zložený z korenia a zeleniny v sebe zahŕňa aj alkohol, ktorý má pôsobiť na pokožku dieťaťa. Ďalej je servírovaný ako polievka a dieťa sa podáva na samostatnom tanieri, z ktorého si môžu ostatní odrezávať. Aj keď sa nezdá, aby vôbec bolo kultúrne jesť iného človeka, kultúru nachádzame v pravidlách stolovania ako pri bežnom stolovaní. Ide však zrejme najčastejšie o krytú spoločnosť, ktorá sa venuje konzumácií detí. Samozrejme hýbme sa v rovine, že fotografie a všetko na uvedených zdrojov je pravdou. V opačnom prípade ide o tak vierohodné kópie tiel nenarodených detí, že aj filmový priemysel sa má čo učiť. (aktualizované 24. máj 2013)

Jedlo deti Čína servírovanie hnus

Referencie a zdroje informácií:
http://www.theepochtimes.com
http://writing.wikinut.com
http://www.thecontroversialfiles.net

Aktualizácia 20. 11. 2013: Vzhľadom na oživenie témy by sme radi upresnili, že nepotvrdzujeme pravosť fotografií, aj keď pozorný náhľad na fotografie v tomto prípade zaráža detailnosťou a možno nakoniec realitou. Vynárajú sa totiž otázky, či sú fotografie pravé. Človek z oblasti pôrodníctva fotografie videl a zhodnotil buď ako realitu, alebo až neuveriteľne presné fingované telíčka do závratných detailov (vzhľad tela v prenatálnom vývine v období plodu), čo je už ale nepravdepodobné. V spojitosti s touto témou má mnoho článkov v súčasnosti pripojené aj fotografie muža bez zahalenej tváre, ako pojedá detské telíčko. V tomto prípade ide údajne o umenie čínskeho umelca, ktoré automaticky mnoho portálov spojí s tematikou, o ktorej je v článku reč. Naša redakcia v tejto chvíli nemá stanovisko k tejto veci, pôvodne sme sa snažili len o doplnenie už i tak bohatých informácií o bizarnostiach čínskej kuchyne.

Aktualizácia 21. 11. 2013: Prichádzajú k nám ďalšie a ďalšie otázky od našich čitateľov na originalitu fotografií, tiež sme hľadali ďalšie zmienky o tomto prípade. Pôvodný článok sme niekoľko krát dopĺňali. Od verzie z mája 2013 sa hlavný obsah ustálil približne v auguste 2013 a odvtedy sú aktualizácie doplnené len pod článkom vždy, pokiaľ nájdeme niečo nové. Predsa len sa nám podarilo nájsť zmienku o tomto prípade aj na slovenských stránkach. Žiaľ téma je spoločensky aj citovo vážna, citová, morbídna a preto sa jej zrejme mnohé miesta vyhýbajú.
Nové referencie: http://vysetrenie.zoznam.sk/