Strašidelná pláž Changi: Miesto, kde by ste na dovolenku ísť nechceli

0
3720

Počas druhej svetovej vojny japonská vláda vydala príkaz na zabitie všetkých občanov mestečka Singapur, ktorí prejavovali akýkoľvek odpor voči Japonsku. Vojaci si preto rozložili v tomto meste niekoľko táborov a bez milosti zabíjali všetkých odporcov. O život prišlo niekoľko tisíc nevinných ľudí. Najstrašidelnejšou lokalitou sa stala pláž Changi. Exotické pláže pred turistami zatvárajú. Táto však dlho ostáva otvorená.

plaz

Väčšina popráv sa odohrávala na pláži, niektorých však vyviezli na more. Keď už boli ďaleko od pláže, kde Číňania nemohli dočiahnuť na dno, hodili ich do vody a začali do nich strieľať. Strieľali do nich z rôznych zbraní, no najčastejšie to boli guľomety. Na tejto pláži zabili desaťtisíce nevinných. Zastrelenie však nebola jediná metóda, ktorú Japonci obľubovali. Medzi brutálnejšie vraždy patrilo stínanie hláv bajonetmi či nabodávanie na koly. Krvi preliatie však neskončilo ani po tom, ako sa Japonci vzdali. Na tomto mieste následne popravili asi 150 Japoncov.

Hovorí sa, že v oblasti pláže a v okolí budov straší. Ľudia dodnes hlásia spozorovanie hláv bez tela, ktoré lietajú nad plážou či bezhlavých postáv, ktoré sa po tejto pláži prechádzajú. Niektorí dokonca tvrdia, že im tieto postavy ukážu celú ich popravu alebo sa od nich v piesku objaví skutočná krv. Po nociach na toto miesto ani nechodia. Z pláže sa ozývajú zúfalé výkriky, náreky či vzlyky a k neďalekému mostu sa taktiež viažu legendy.

piesok

Rodiny popravených totiž prisahali pomstu a naplánovali atentát. Po spomínanom moste prechádzal každý večer veliteľ aj s jeho malou skupinou vojakov. Rodiny sa rozdelili na dve skupiny. Jedna skupina podpáli most a druhá skupina bude s mačetou čakať pod mostom na vojakov, ktorí popadajú dole. Ich plán však nevyšiel podľa predstáv. Všetci, ktorí tento atentát plánovali, boli na tomto moste popravení sťatím hlavy. Od tej doby je most prekliaty. Doteraz však po ňom jazdia cyklisti, ktorí tvrdia, že sa ich bicykel vymyká kontrole alebo cítia ako ich niekto ťahá za nohu či škrtí.

Čítajte aj:

Koľko vody oceánu je v skutočnosti moč veľryby? Prajeme príjemné kúpanie

Denný Tarot: Online veštenie zadarmo vám dá kľúč k láske aj peniazom