Ako niekoho úspešne požiadať o nahú fotku

0
10944

Každý vie, ako ľahko sa jeho nahá fotka môžete objaviť na internete. Napriek tomu si mnohí ľudia takéto fotky navzájom posielajú. Prečo? Lebo si dôverujú. Výmena šteklivých fotografií môže posilniť vaše puto a takisto okoreniť vzťah. Ak však chcete, aby vám niekto poslal svoje nahé fotky, musíte o ne požiadať správnym spôsobom. V tomto článku sa dozviete, ako na to.

56088547 - sexy blonde woman take selfie on bed in room

Vybudujte si dôveru

Nikto nepošle nahú „selfie“ človeku, ktorému neverí. Dôvera sa však nedá vybudovať za deň. Druhá osoba vás musí poznať a vedieť, že ste dobrý človek. Len v takom prípade uverí, že nahú fotku nepoukazujete všetkým priateľom alebo nezavesíte na internet.

Pravidelne si vymieňajte nemravné správy

Ak si už s niekým vymieňate nemravné správy, poslanie nahej fotografie je celkom prirodzený ďalší krok. Veďte erotickú komunikáciu pravidelne a vaša šanca sa zvýši.

Zistite, čo druhého vzrušuje

Toto je kľúčové, aby ste dostali nahú fotku. Musíte vedieť, čo vášho partnera či partnerku dostane do správnej nálady. Čím bude vzrušenejší, tým ochotnejšie vám pošle odhalenú fotku.

Trpezlivosť nahé fotky prináša

Nemôžete požiadať o nahú fotku, ak ste sa ešte nezblížili a sotva ste si vymenili nemravné správy. Tento proces si vyžaduje trpezlivosť, ktorá však nahé fotky prináša. Začnite pomaly. Z intímnejšej konverzácie prejdite na šteklivejšiu. Najskôr musíte docieliť, aby si váš partner zvykol na tieto prvé kroky. Až keď sa pri nich bude cítiť komfortne, potom si vyžiadajte nahú fotku.

Hovorte, ako veľmi milujete jeho/jej nahé telo

Ak ste sa už v reálnom živote videli nahí, spomínajte ako veľmi sa vám jeho/jej telo páčilo aj pri textovej komunikácii. Požiadať o nahú fotku sa naučíte len vtedy, ak najskôr dokážete oceniť telo, po ktorom túžite.

68650939 - sexy smart blonde woman in glasses on bed with laptop vintage style

Presvedčte partnera, že to bol jeho nápad

Každý vám pošle fotky s radosťou, ak si bude myslieť, že s tým nápadom prišiel sám. Aby ste to docielili, musíte byť prešibaný. Zabrať môže nenápadné prehodenie fráz ako napríklad: „Chýba mi tvoje nahé telo. Takmer som zabudol, ako vyzerá.“

Neočakávajte ich

Pamätajte si, že nemôžete očakávať, že nahé fotky naozaj dostanete. Vždy závisí len a len na druhom, či vám je ich ochotný poslať. Buďte trpezlivý, no nič si nerobte z toho, ak partner vašu žiadosť odmietne, pretože mu nie je príjemná.

Začnite na Snapchate

Fotky na Snapchate po chvíli zmiznú, preto môže byť ochota z druhej strany väčšia a zároveň môžete dostať odvážnejšie fotky.

Hovorte o konkrétnych častiach tela

Pri nemravnej komunikácii buďte veľmi konkrétny. Povedzte, čo chcete vidieť a je vyššia šanca, že fotografiu aj dostanete.

Dajte najavo, ako veľmi vás to teší

Po každej nahej fotke, ktorú dostanete, musíte dať výrazne najavo, že vám urobila veľkú radosť. Ak bude druhá osoba vedieť, že ste za fotku vďačný, bude mať zo seba dobrý pocit a pošle vám ďalšiu.

Čítajte tiež:

Sexuálne zvrátenosti časť II. Toto všetko ľudí vzrušuje

Toto je 12 najlepších šteklivých filmov

Menštruačný kalíšok: Vyskúšala som za vás


Zdroj: http://www.lovepanky.com/flirting-flings/naughty-affairs/how-to-ask-for-nudes