Ako správne aplikovať sérum na rast mihalníc. Tieto sú aktuálne najvyhľadávanejšie

0
1460

Aby ste dosiahli najlepšie výsledky zo séra na mihalnice, mali by ste sa naučiť niekoľko zásadných rád pri jeho aplikácii. Séra na mihalnice častejšie vyžadujú každodennú aplikáciu, ráno alebo v noci – alebo dvakrát denne, ráno a večer.

Ako aplikovať sérum na rast mihalníc

1. Vždy si umyte tvár, aby ste odstránili akýkoľvek mejkap alebo krém, aby receptúra skutočne mohla preniknúť a posilniť vaše riasy. Následne si viečka aj tvár osušte. Uistite sa, že máte čisté ruky, aby ste do oka nezaniesli baktérie.

2. Sérum na rast mihalníc sa zvyčajne nanáša pomocou štetca rovnako ako pri tekutej očnej linke. Namočte vrchnú časť so štetcom do fľaštičky a odstráňte nadbytočnú tekutinu. Séra sú vysoko koncentrované a jeho účinok je možné vidieť skôr pri dôslednom používaní ako v množstve použitého produktu.

3. Naneste tenkú vrstvu séra pozdĺž korienkov mihalníc. Neaplikujte sérum na spodnú líniu mihalníc aby ste zabránili prieniku séra do oka pri žmurkaní.  Ak ste si zvykli nanášať očné linky, nemali by ste mať problém s nanesením séra na mihalnice.

4. Pred nanesením mejkapu alebo spaním so sérom je potrebné počkať najmenej 90 sekúnd.

5. Na výsledok treba spravidla čakať týždne až mesiace. Aby ste dosiahli maximálny výsledok, aplikujte sérum pravidelne. Nestriedajte ani nepreskakujte niektoré dni. Ak to dokážete pravidelne, ste na dobrej ceste k pestovaniu plných, dlhých a krásnych rias.

Vyskúšajte tieto obľúbené séra na rast mihalníc

Tu je niekoľko najlepších voľnopredajných sér na rast mihalníc, ktoré sú založené na ich zvlhčujúcich a ošetrujúcich zložkách.

FacEvolution Hairplus

Rastove serum na mihalnice a obocie FacEvolution Hairplus

Rastové sérum na mihalnice a obočie FacEvolution Hairplus je unikátny prípravok bez hormónov. Preukázateľne predlžuje riasy a zvýrazňuje farebný pigment rias a obočia.

Vichy Liftactiv Supreme

Toto sérum obsahuje aj ceramidy, ktoré sú nevyhnutné pre zdravé mihalnice.

RevitaLash Advanced

Táto známa formulka obsahuje všetky klasické zložky séra na mihalnice, ako sú peptidy, biotín a panthenol.

Tieto a ďalšie obľúbené séra nájdete na www.notino.sk.