Prázdny letný koncert v Čadci pri plavárni (foto)

0
1712

Čadca a prázdny koncertAk ste zavítali tento víkend do Čadce, mali ste možnosť sa zúčastniť trabant zrazu fanúšikov tohto neobyčajného vozidla, ale aj napríklad užiť si skvelé slniečko pri dobrom koncerte pri plavárni. Nikde žiaden billboard ani viditeľná reklama upozorňujúca na hudobnú akciu, takže zrejme pôjde len o malý koncert a nejaké menšie podujatia… zdalo by sa.

Pri krytej plavárni, ktorá medzi časom získala prístupnú terasu a začína sa pracovať na vonkajších bazénoch, sa na ihrisku naozaj 17. júla 2010 popoludní odohrával koncert, ktorý svojou hlasnou hudbou bolo počuť až na miestne Sídlisko III. ba aj ďalej do hôr na Jurošák.

Miestnej kapele Šramot to naozaj išlo dobre, dobrý zvuk, hudba, ale prekvapilo by vás niečo celkom iné. V obrovských horúčavách, teple a blízko rieky, kde sa kúpalo mnoho ľudí, však robiť koncert ťažko. Pódium žilo, ale publikum tvorilo asi 5 ľudí na lavičke, ktorú si donieslo priamo pod pódium. Ochranka stála pred bránkou na veľmi malý areál, ktorý mal tvoriť asi plochu koncertu. V areáli sa nachádzal stánok s občerstvením kde taktiež posedávali ľudia, poväčšine hudbe ani nevenujúc pozornosť.

Zábavné bolo sledovať, ako mladíci z kapely odohrali plnohodnotný koncert za potlesku piatich ľudí. Na záver svojho vystúpenia sa poďakovali hŕstke divákov (piatim v publiku), neplatičom pri plavárni (z ktorej bol slušný výhľad a zdarma, kam sme práve aj my dorazili a plošina plavárne tvorila naozaj dobrý výhľad zadarmo), a poďakovať sa nezabudli ani organizátorom. Aby ste mali aj vy pohľad na to, ako vyzerá koncert s 4 ochrankármi, 5 fanúšikmi a horúčavami nad 30°C, potom viac napovedia fotografie nižšie. Naozaj výborná organizácia, v takýchto horúčavách a bez výraznejšej reklamy uskutočniť koncert, ktorý vôbec nepatril kvalitou medzi zlé.

Čadca koncert Čadca koncert Čadca koncert

foto: KS