Duch v domácnosti? Takto ho odhalíte!

6
28439

1

Počujete v noci divné zvuky, škriabanie alebo výkriky? Často ráno nájdete veci na inom mieste, kde ste ich nechali, alebo dokonca rozbité poháre? Cítite sa znepokojení alebo vám je z ničoho nič zima? Máme pre vás zlú správu. Máte doma ducha! S duchom v domácnosti to však nemusí byť až taký veľký problém, ako sa môže zo začiatku zdať, a vo väčšine prípadov sa preukáže, že ide o vzduch v potrubí, ktorý robí divné zvuky, či myši, ktoré vám rozbíjajú veci. Čo však robiť v prípade, že ducha doma naozaj máte? Máte to povedať svojim priateľom alebo sa zo strachu, že vás pošlú k psychiatrovi, nepriznáte a necháte si toto nemilé tajomstvo pre seba? Prečítajte si nasledujúci článok a zistíte, ako máte postupovať, ak máte doma ducha.

 

Mám doma ducha, čo mám robiť?

V prvom rade sa uistite, že ide naozaj o ducha. Avšak, ako? Skryté kamery a podobné postupy na odhalenie, aké poznáme z amerických filmov, sú, bohužiaľ, neúčinné a ducha na ne nezachytíte. Môžete však odhaliť, čo sa deje vo vašej domácnosti, keď spíte. Veľmi spoľahlivými „odhaľovačmi“ duchov sú domáce zvieratá, ktoré údajne duchov vidia. Máte doma mačku a tá z ničoho nič začne syčať alebo sa zježí? Pozerá váš pes uprene na jedno miesto a vrčí, aj keď vy tam nič nevidíte? V tomto prípade ide, bohužiaľ, o ducha, ktorý sa naviazal na váš byť.

 

Prečo ma duch straší?

Podľa knihy Paranormální jevy od Briana Haughtona sú duchovia nešťastné duše, ktoré z nejakého špecifického dôvodu uviazli medzi našim svetom a svetom mŕtvych. Ako je to možné? Duše mŕtvych sú trestané za niečo, čo spravili, a preto im nebolo umožnené prejsť na druhý svet. Povedzme napríklad, že človek spáchal samovraždu, lebo chcel ukončiť svoj život. Avšak za to, že ukončil svoj život umelou cestou, bol potrestaný a jeho duša ostala na tomto svete. Tieto bezradné duše tu potom naveky blúdia v nešťastí a z tohto dôvodu môžeme počuť rôzne kvílivé zvuky v našom okolí. Duch môže byť u vás doma aj preto, lebo práve na tom mieste bol v minulosti zavraždený. Prípadne si overte, či nebývate na bývalom pohrebisku alebo cintoríne.

2

Druhou skupinou sú duchovia, ktorí sa stali duchmi nechtiac, keď ich niekto zavraždil. Tieto duše tu ostávajú, aby vyriešili niečo, čo ich trápi, a aby to napravili. Z toho dôvodu sa môže duša nasťahovať k vám domov, kde sa s vami snaží spojiť, aby ste jej pomohli tento problém vyriešiť. Môže ísť o vraždu starú stovky storočí, no obvykle má pre vás duch odkaz, ktorý vy len posuniete ďalej. Tým jeho dušu oslobodíte a duch sa dostane na druhý svet. Ak sa pýtate, prečo práve vy vidíte duchov, je možné, že ste tzv. médium. Médiá sú osoby, ktoré sú citlivé na paranormálne javy a duch sa s nimi dokáže ľahko spojiť. Médiá vedia oveľa jednoduchšie naviazať kontakt s druhým svetom, a preto ich duchovia vyhľadávajú. Ak si neviete rady, vyhľadajte na internete médium a pozvite si ho k sebe domov. Médium sa pred vami spojí s vaším duchom a prenesie informáciu od ducha k vám. Návštevu ducha netreba podceňovať a je dobré to riešiť hneď. Netreba sa báť a hlavne si dôverujte, aby ste neskončili na psychiatrii.

Máte doma ducha alebo máte s duchmi skúsenosť? Podeľte sa s nami v komentároch pod článkom, ako ste situáciu s duchmi riešili vy a či vás v tom vaše okolie podporovalo.

Comments are closed.