Čínsky národný cirkus oslávi 25. výročie, v marci 2014 aj u nás

0
1426

Čínsky národný cirkus a jeho akrobati sa preslávili viacerými vystúpeniami za svoju 25 ročnú históriu už po celom svete. K výročiu si pripravili dosiaľ najväčšiu a najprepracovanejšiu šou prostredníctvom ktorej chcú predstaviť pod názvom Shanghai Nights svoje akrobatické umenie aj Slovákom. Stane sa tak 24. marca v HANT Aréne v Bratislave, kde vás pozývame.

Čínsky národný cirkus 2014

Čínsky národný cirkus 2014

Nový program zavedie divákov do Šanghaja, konkrétne do jedného zo šanghajských barov. Po tisícročia nedotknutá čínska kultúra sa postupne prostredníctvom tohto ambiciózneho prístavného mesta otvárala novému usporiadaniu sveta.

Čínsky národný cirkus 2014

Čínsky národný cirkus 2014

Mladý súbor výnimočných artistov, na svojej európskej tour predstavuje medzinárodnému publiku strhujúcu show, prostredníctvom svojich osvedčených a jedinečných akrobatických zostáv zaujímavého príbehu a pôvodnej hudby. Vzpieranie, žonglovanie a krútenie taniermi, akrobati imúnni voči čepeliam dýk vďaka „vnútornej sile“ Chi Kung, hadí muži a ženy, stojky na rukách a saltá, čarovanie a Chiao Ti, zápasy a simulácie zvieracích pohybov v bojových tancoch
to všetko a ešte oveľa viac budú mať možnosť diváci vidieť v najnovšej show Čínskeho národného cirkusu – SHANGHAI NIGHTS.

Čínsky národný cirkus 2014

Čínsky národný cirkus 2014

Ich vystúpenie videlo v európskych metropolách už viac ako 8,5 milióna návštevníkov a súbor vždy zožal búrlivé, neutíchajúce ovácie po každom akrobatickom čísle. Je to spôsobené tiež vďaka unikátnosti projektu, umelci Čínskeho národného cirkusu nemajú vo svete žiadnu konkurenciu a nastavujú tak latku naozaj vysoko. Z hľadiska počtu vystúpení a predaných vstupeniek je Čínsky národný cirkus historicky najúspešnejšou celovečernou akrobatickou show.

Čínsky národný cirkus 2014

Čínsky národný cirkus 2014

Lístky je možné zakúpiť v sieťach TICKET ART – www.ticket-art.sk a TICKETPORTAL – www.ticketportal.sk, Podujatie prináša agentúra NoGup
Foto © NoGup