Kozmetický veľtrh už tento týždeň v Inchebe

0
1206

Ponuka kozmetických produktov a služieb pre širokú verejnosť aj profesionálov – kozmetický veľtrh INTERBEAUTY 21. a 22. októbra do hlavného mesta prinesie prehliadku aktuálnych trendov a atraktívne exhibície v účesovej tvorbe, úprave nechtov a v make-upe. V rámci veľtrhov ESOTERIKA a BIOSTYL sa zasa návštevníci môžu tešiť hodnotné prednášky odborníkov na fyzické a psychické zdravie a osobnostný rozvoj. Svoje portfólio predstaví takmer 70 vystavovateľov zo Slovenska, Česka, Maďarska, Poľska a Rakúska.

INTERBEAUTY predstaví novinky v starostlivosti o pleť, telo, vlasy, riasy i nechty. Návštevníci sa počas dvoch dní môžu tešiť aj na atraktívny sprievodný program.

Zlaté nožnice 2022 – Súboj o kaderníckeho Oscara pod hlavičkou Združenia kaderníkov a vizážistov Slovenska ukáže účesovú tvorbu vo viacerých kategóriách: trend cut, moderný pánsky strih, pin-up girl a komerčný svadobný účes.

Asociácia Bodypainterov Slovenska, Štátny inštitút odborného vzdelávania a Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR na INTERBEAUTY organizujú Majstrovstvá SR v maľovaní na tvár BODY ART 2022 a Majstrovstvá SR v maľovaní na telo BODY ART 2022.

Medzinárodný BEAUTY festival 2022 – Súťaž v aplikácii umelých mihalníc GOLD LASHES a Medzinárodný BEAUTY Festival Bratislava 2022 – Zlaté ruky Slovenskej republiky „BRILIANT NAILS“ priblížia rôzne úpravy nechtov ako napríklad manikúru prírodných nechtov, svadobné zdobenie nechtov či tzv. stiletto.

INTERBEAUTY prináša aj skvelú príležitosť pre záujemkyne/záujemcov o zmenu vizáže v jesennej „Zmenárni naživo“. Na pódiu VlasyVizáž si ich „do parády“ zoberú profesionálne vizážistky a kaderníci a vykúzlia im nový look. Okrem toho predvedú trendy v business, dennom a spoločenskom líčení, pánske účesy, a priblížia aj problémy s vlasovou pokožkou a možnosti trichológie.

ESOTERIKA a BIOSTYL pre zmenu prinášajú zaujímavé prednášky na témy zdravého životného štýlu. Návštevníci sa dozvedia viac o vegánskom stravovaní a o vedomom prístupe k strave, zdravom spánku či o zvukových vibráciách. 

Veľtrhy sú otvorené v dňoch 21. a 22. októbra:

piatok 21.10.   10:00 – 19:00

sobota 22.10.  10:00 – 19:00

Mediálnym partnerom je Zoznam.sk; vstupenky sú dostupné buď na mieste, alebo v sieti Predpredaj.

Čítajte tiež: