Čo nerobiť pri online randení pred tým ako s ním vôbec začnete. Tomuto sa vyvarujte

0
1206

Online zoznamky sú trochu ako mínové pole. Existuje veľa článkov a tipov, ktoré vám hovoria čo máte robiť, aby ste si to uľahčili. Tento článok je však o tom čomu by ste sa od začiatku mali vyvarovať.

Veci sa môžu pokaziť skôr ako si začnete s niekým vôbec písať, dokonca skôr ako sa vôbec na zoznamke zaregistrujete.

Váš myšlienkový proces smerujúci k online zoznamovaniu je rovnako dôležitý ako zvyšok. Ide o váš prístup, čo z vás vyžaruje a ak ste prehnane snaživí, alebo negatívni, veci nepôjdu podľa vašich predstáv.

Pravidlo 1: Majte otvorenú myseľ.

Nechcete ísť do online zoznamovania a uvažovať špecificky. Nemôžete mať check list. Nemôžete si povedať, že budete chodiť iba s týmto a nie s tým.

Samozrejme, všetci máme svoje štandardy, no najčastejšie keď stretneme niekoho úžasného, to tak v konečnom dôsledku ani nie je. Takže sa snažte byť čo najprijateľnejší. Nikdy neviete, čo sa môže stať.

# Pravidlo 2: Nemajte očakávania.

Myslieť si, že každý človek na zoznamke je zúfalý, alebo, že vám stačí jedno rande aby ste spoznali lásku svojho života vám bude robiť zbytočné problémy. Očakávanie toho najlepšieho alebo najhoršieho je len jednoduchý spôsob, ako zlyhať pri online zoznamovaní.

# Pravidlo 3: Nechoďte podľa scenára.

Veľa ľudí, najmä mužov má dopredu naplánovane čo tomu druhému povie. Chú potešiť každého. Povedia presne to čo chcete počuť a je jedno či to je klamstvo.

Buďte sami sebou. Nesnažte sa niekoho získať klamstvom. To isté platí aj opačne.

# Pravidlo 4: Majte rešpekt.

Je dosť smutné, že to musíme niekomu pripomínať, ale to, že online zoznamovanie sa deje prostredníctvom obrazovky, neznamená, že rešpekt ide von z okna. Ak dúfate, že z online zoznámenia skutočne niečo vyťažíte, majte úctu voči ostatným.

Neposmievajte sa niečím hodnotám. Nebuďte drzí. Oceňte každého, s kým hovoríte, či sa vám páči alebo nie.

# Pravidlo 5: Nemajte predsudky.

Je ťažké nemať predsudky, pokiaľ ide o zoznamovanie sa online. Celá myšlienka online zoznamiek je najskôr výzor a všetko ostatné neskôr. Tieto stránky nás doslova nútia súdiť ostatných.

Snažte sa zachovať si svoje vlastné preferencie bez predsudkov. Samozrejme ak má niekto psa a vy ste alergický, je prirodzené ho omietnuť. Rovnako je prirodzené dúfať v zhodu s niekým, kto rád cestuje ako vy.

Jednoducho povedané, nie je potrebné sa na ľudí pozerať zvrchu len preto, že sa k vám nehodia.

Nech sa vám to rande vydarí 🙂

Čítajte tiež: