Potrebujete dokonalý originálny imidž? Obráťte sa na americkú značku NYX

0
1302

Určite ste si všimli ako na regáloch predajní pribúdajú jej najnovšie výrobky. Dekoratívna kozmetika tejto značky, vhodná pre akýkoľvek typ líčenia, je vám hneď po ruke.

Ako sa to všetko začalo?

Značku NYX vytvorila Tony Ko v roku 1999. Mala vtedy iba 26 rokov. Nemala žiadne obchodné skúsenosti, ale túžba realizovať svoje nápady do života predurčila jej úspech. Verila si od samého začiatku. V tom čase Ko nemohla nájsť kozmetiku na vytvorenie jasného a dlhotrvajúceho make-upu. To, čo ponúkal trh, jej nevyhovovalo kvalitou. Drahé kozmetické výrobky, aj keď boli dobré, si nemohla dovoliť.


Rozhodla sa ponúknuť vlastnú alternatívu. Tony poznala kozmetický priemysel už od malička. Krátko potom, čo sa rodina presťahovala z Južnej Kórey, odkiaľ pochádza, začala pracovať v kozmetickom obchode, ktorý otvorila jej mama v Los Angeles. Sledovala a získavala skúsenosti a o niekoľko rokov začala podnikať sama. Po získaní pôžičky si prenajala vhodné priestory a začala vytvárať prvé produkty. Značka dostala meno po starogréckej bohyni noci Nyx.

Prvé úspechy

Značka sa rozbehla v roku, keď bol uvedený na trh NYX Professional Makeup. Ako prvú uviedla na trh hrubú ceruzku Jumbo Eye Pencil s jemnou krémovou textúrou. Tento výrobok sa dá použiť ako ceruzka alebo ako očný tieň. Hitom bola ceruzka bielej farby, teraz však počet Jumbo Eye Pencil ponúka 30 odtieňov.

Tieto ceruzky priniesli spoločnosti v prvom roku zisk 2 milióny dolárov. A to aj napriek tomu, že pôvodne sa kozmetika NYX predávala iba profesionálom, ktorí ocenili jej kvalitu  a využitie v praxi. To bol však iba začiatok. V súčasnosti ponúka NYX Professional Makeup okolo 2000 výrobkov.

Profesionálna kozmetika NYX stále po ruke!

V gréckej mytológii je Nyx stelesnením noci, krásnou a tajomnou bohyňou podobne ako aj tajomstvo výrobkov tejto značky. Popularitu a dobré meno si značka získala dlhoročnou prácou, inováciami vo výrobe, trvalo vysokou kvalitou a hlavne prijateľnou cenou produktov. Vizážisti používajú celý arzenál produktov kozmetiky NYX na vytvorenie dokonalých make-upov svetových hviezd ako Selena Gomez, Megan Fox, Janelle Monet, Adam Lambert a mnoho ďalších.