9 veľmi jednoduchých tipov, ktoré vám pomôžu zlepšiť vzťah

0
2409

9 maličkostí, ktoré vám výrazne pomôžu zlepšiť vzťah.

Moment – ako dlho ste už so svojím partnerom? Nezabúdajte, že na vzťahoch treba stále pracovať (presne tak, dokonca aj v období, keď ste beznádejne zamilovaní).

Malé kozmetické úpravy preto nikdy nezaškodia a zaistia vám ešte viac šťastia. Vybrali sme pre vás deväť veľmi jednoduchých tipov ako zlepšiť vzťah, ktoré vás ozaj nebudú stáť veľa námahy.

47114383 - couple relaxing on new york bench in front of the skyline at sunset time. concept about love,relationship, and travel

Každý deň poďakujte partnerovi za niečo, čo pre vás urobil

Hoc aj za podanie džúsu pri raňajkách. Alebo vyvenčenie psa. (Vo vzťahu by sa také niečo nemalo nikdy vnímať ako samozrejmosť.)

Buďte pri svojej polovičke, ak ju niečo trápi

Pri ľuďoch, ktorých milujete, je lákavé zahrať sa na diablovho advokáta. Niekedy však potrebujú iba to, aby ich niekto vypočul. (Nemajte obavy. Na otázky aj váš názor bude priestor aj neskôr.)


Tip redakcie: 12 signálov, že žena chce byť dobývaná


Kúpte si novú spodnú bielizeň

Jasné. Nikomu neprekáža, že máte na nohavičkách obrázky, alebo ste sa vrátili k pohodlnejším modelom. Ak však z času na čas vymeníte pár poriadne roztiahnutých kúskov za nové, dáte tým najavo snahu – nie iba druhej strane, ale predovšetkým sebe.

Nemeškajte

Ďalší dôkaz, že milovanú osobu nepovažujeme za samozrejmosť. Máte pocit, že päť alebo desaťminútové meškanie nie je až taká tragédia? Prekvapte svojho partnera tým, že prídete načas – alebo dokonca skôr. (Stihnete tak napríklad obsadiť skvelé miesta pri bare.)

Dajte telefón bokom

Prejav náklonnosti pozornosti číslo jeden: „Nie, samozrejme. Môj telefón nie je taký dôležitý, ako rozhovor, ktorý práve vedieme.“

52407667 - girl talking with a friend in a terrace with snacks and drinks

Vždy sa pýtajte: „Aký bol tvoj deň?“

Presne tak. Dokonca aj vtedy, keď prídete poriadne neskoro (a hladní) a vaša polovička práve rieši konflikt s deťmi. Aj 30 sekúnd vie veľa zmeniť.

Jedzte pri stole

Okrem iného je to najlepšie miesto na položenie vyššie spomínanej otázky: „Aký bol tvoj deň?“

Ponúknite partnerovi pomoc pri povinnostiach

Naozaj. Na svete nejestvuje krajšie gesto než prevzatie nepríjemnej úlohy namiesto milovanej osoby. (Napríklad nákup v potravinách, umytie riadu či starostlivosť o deti, ak má vaša polovička dlhý deň v práci.)

Nezabúdajte na intimitu

Je to, akoby ste spolu znovu randili. Jednoduché a príjemné.

Čítajte tiež:

História kondómov. Prvý gumený kondóm bol z bicykla

Ako umelá inteligencia naruší náš svet

11 rád, ako sa vyrovnať s rozchodom


Zdroj: https://www.purewow.com/wellness/tiny-ways-to-improve-your-relationship