Rýchlo a perfektne: Upravte sa ráno za pár minút

0
2239

Denné líčenie: Zabudnite na uponáhľané rána, rozmazané linky a prsty spálené na žehličke. Stačí trochu strategického plánovania a uvidíte, že sa ráno vyberiete z domu rýchlejšie a pokojnejšie.

42724226 - beauty model girl looking in the mirror and applying mascara

O pleť sa postarajte večer

Starostlivosť o pleť je základ. Vytvorte si večernú rutinu, kedy sa jej budete venovať. Nielenže tým ráno ušetríte niekoľko minút, ale vaša pleť bude po zobudení sa hladká a vláčna.

Nakrémovať – osušiť

Niektoré typy pleti potrebujú vrstvu krému aj ráno. Mejkap by ste však mali nanášať na suchú tvár, aby sa nezrážal. Skráťte si čakanie tým, že pleť vysušíte rýchlym osušením studeným vzduchom z fénu.


Tip redakcie: Domáca kozmetika: Vyrobte si pleťový púder


Zvýraznite sa

Pred nanesením korektoru si pod oči naneste trošičku zvýrazňovača. Čiastočky odrážajúce svetlo rozjasnia váš pohľad a v konečnom dôsledku nebudete musieť použiť toľko mejkapu. Najviac zvýrazňovača aplikujte pod stred oka.

Zabudnite na tieňovanie

Denné líčenie by malo byť prirodzené. Dymové líčenie je krásne, ale zdĺhavé. Pošetrite si ho na večer v meste a ráno stavte na jednoduchý tieň v hrubšej ceruzke. Naneste ho na viečka a dobre rozotrite. Hotovo!

Zamerajte sa na riasy

Maskara nie je jediný spôsob, ako si zvýrazniť riasy. Môžete si ich nechať napustiť farbou či dať si dať natočiť. Miniete na to síce o čosi viac ako na riasenku, ale budete mať po starostiach.

Pohrajte sa so suchým šampónom

Nepomáha len na rýchlo sa mastiace korienky, ale dokáže dodať objem celému účesu. Naneste ho rovnomerne na celú dĺžku vlasov, počkajte niekoľko minút a potom sa pustite do tvarovania.

Extrémne rýchle vlnky

Stiahnite si vlasy do chvosta a na niekoľko prameňov použite kulmu. Rozpustite si vlasy, potraste hrivou a voilà! Môžete ísť do sveta.

Čítajte tiež:

Ako dať po lete do poriadku namáhané vlasy a pokožku

Štyri fakty, ktoré sa vám snaží vaša koža naznačiť


Zdroj: http://www.purewow.com/beauty/how-to-speed-up-hair-and-makeup-routine