Bio kozmetika par excellance konečne aj na Slovensku

0
1777

Bio produkty postupne ovládajú regále v obchodoch. Výnimkou nie je ani kozmetický priemysel. Zatiaľ, čo pri niektorých značkách BIO pôvod produktov začína a končí označením na obale, mnohé iné to berú naozaj vážne. Vývoju, zloženiu a následným pozitívnym účinkom pre používateľov venujú veľké úsilie, prostriedky a vedecký výskum s využitím najmodernejších poznatkov a technológií.

MAVEX je švajčiarska spoločnosť, ktorá vyrába a do celého sveta distribuuje prírodnú kozmetiku založenú na liečivých bylinách a alpských rastlinách.

Registrujte sa a získajte zľavu 5% na produkty MAVEX

Kozmetické prípravky MAVEX neobsahujú parabény, formaldehyd, pridané konzervačné látky, minerálne oleje alebo parafín. Nie sú testované na zvieratách a sú vyrábané s plným rešpektom k životnému prostrediu a prírode v súlade s vysokými kvalitatívnymi nárokmi v rámci prísne kontroly kvality.

Obsahujú vzácne aktívne rastlinné zložky a fytokomplex novej generácie, výsledok švajčiarskeho najmodernejšieho výskumu a špičkových výrobných technológií.

Ich mimoriadne čisté zloženie a absencia chemických látok je robí mimoriadne prospešnými a vyhovujúcimi všetkým typom pleti.

Ich zamatová textúra splýva s pleťou, preniká hlboko bez masteniu, zatiaľ čo ich prírodná aróma vždy poskytuje hlboký zmyslový zážitok.

Produkty MAVEX v súčasnosti používajú salóny krásy a SPA v najlepších hoteloch sveta, čo je jasným znamením nesporného úspechu silné a priekopnícke značky, ktoré sa podarilo vyniknúť predovšetkým v kvalite a inovácii. Sú predávané priamo a cez distribútorov vo viac ako 30 krajinách sveta.

Na Slovensku túto obľúbenú značku môžete nájsť v e-shope na femine.sk.

Pri registrácii na e-shope vás salón Femine odmení iba teraz, 5% zľavou 🙂