Vianočný handmade víkend v Inchebe

0
1802

Posledný predvianočný víkend sa v Inchebe sa niesol v duchu šikovných rúk zo SaShE.sk

SaShE už viac ako 6 rokov podporuje ľudí na Slovensku so šikovnými rukami, ktorí si prostredníctvom stránky môžu privyrobiť, a zároveň potešiť iného človeka. SaShE oživuje tradície a podporuje nové trendy. Vytvára internetový priestor pre tých, ktorý majú záujem prezentovať svoje ručne vyrábané výrobky.

Aby ste však nekupovali „mačku vo vreci“, a zároveň mohli takouto formou potešiť niekoho na Vianoce, mali ste jedinečnú šancu vidieť viac ako 50 autorov a stovky rozdielnych ručných výrobkov na Dňoch Vianoc v Inchebe.

sewing-needle-541737_960_720

 

Mohli ste tu nájsť napríklad originálne šperky, ktoré mohli potešiť vašu najlepšiu kamarátku, ručne robené mydlá pre vašich starých rodičov, kabelky pre vašu sestru, handmade oblečenie a dekorácie. Mohli ste tu nájsť aj jedinečné doplnky do domácnosti a prekrásne vianočné ozdoby.

goldsmith-829073_960_720

Workshopy a ukážky handmade tvorby pre malých a veľkých na takejto akcií určite nesmeli chýbať. Mali ste možnosť vidieť, ako sa maľuje na hodváb či vypaľuje do dreva. Na vlastnej koži ste si mohli vyskúšať plstenie, háčkovanie, štrikovanie, scrapbooking, dekupáž, zalievanie do živice, drôtovanie, výrobu šperkov z recyklovaných materiálov ale aj šujtášovskú techniku. Vyskúšali ste si výrobu náušníc, príveskov, náramkov, visačiek na darčeky, naučili ste sa ako originálne, zaujímavo a pritom veľmi pekne zabaliť darčeky a taktiež ste si mohli vyrobiť ozdobu na stromček.