Dráma od Netflixu, v ktorej hrá obľúbená herečka Zendaya, valcuje rebríčky

0
1298

Máte radi romantické drámy, ktoré skúmajú temnejšiu stránku vzťahov? Dovoľte nám, aby sme vám predstavili vašu najnovšiu posadnutosť: Malcolm & Marie.

Dlho očakávaný film sa konečne dostal na Netflix a len za pár dní valcuje rebríčky Netflixu po celom svete. Aj keď sa čiernobiely film stretol s rôznymi recenziami kritikov, Zendaya aj John David Washington boli ocenení za vynikajúci výkon. V tomto romantickom príbehu je oveľa viac, ako sa zdá na prvý pohľad.

V snímke Malcolm & Marie sa filmár Malcolm Elliott (Washington) po svojej premiére vracia domov so svojou priateľkou Marie (Zendaya) . Síce párik trávi večer spolu, veci sa vymknú spod kontroly, keď začnú diskutovať o filme a svojich životoch.

Tento projekt bol napísaný aj vyrobený počas pandémie COVID-19 a nakrúcanie prebiehalo tajne počas letných mesiacov. Drámu napísal a režíroval Sam Levinson.

Dráma dostala uznanie od množstva kritikov, vrátane Tom Beasleyho, ktorý ju opísal ako ,,film, ktorý má šťavu, s kombináciou melodrámy a zrelosti“.

Čítajte tiež: