Stavte na moderný dizajn vašej prevádzky

0
836

Dizajn vašej prevádzky je väčšinou posledný aspekt, na ktorý sa pri samotnej výrobe berie ohľad. Avšak moderný dizajn prevádzky môžete docieliť jednoducho a rovnako aj výhodne, čo sa týka finančnej stránky. Dizajn je veľmi dôležitý pre prevádzky, ktoré obsahujú kancelárie, ale rovnako tvorí aj dôležitý prvotný dojem pre zákazníkov.

Prevádzka s výrobnou halou

Výrobná hala musí byť predovšetkým praktická a funkčná. Výroba oceľových konštrukcií položila základ pre stavbu nadčasových, dizajnových a praktických stavieb. Je preto základným predpokladom pre stavbu výrobnej haly, ktorá je dlhotrvácna a rovnako má aj dobré tepelnoizolačné vlastnosti. Samotnú stavbu môžete prispôsobiť svojim požiadavkám. Výrobná hala tak môže byť kombinovaná aj s kancelárskymi priestormi, či skladmi. Priestor má nesmierne vhodné vlastnosti pre realizáciu akejkoľvek výroby, rovnako môžete zakomponovať do stavby aj vlastnú predajňu.

Kancelárske priestory vo vašej prevádzke

Okrem toho, že samotná hala má vďaka oceľovej konštrukcii naozaj vysokú odolnosť, tento priestor nie je až taký vhodný na kancelárske účely. Pokiaľ chcete vytvoriť moderný vzhľad, ideálne je použiť obklady zo skla. Do priestoru prinesú veľké množstvo svetla a sú nesmierne moderným prvkom, ktorý povýši celú estetiku interiéru aj exteriéru. Ich zakomponovaním vytvoríte priestor ideálny pre kancelárie, prípadne kamenné predajne vašej prevádzky.

Obklady zo skla

Obkladový systém tvorený z modulárnych skiel a panelov rôznych rozmerov predstavuje skvelú alternatívu moderného dizajnu stavby. Môžete si vyberať zo širokého spektra povrchovej úpravy, farebnej škály, prípadne špeciálnej potlače, vďaka čomu sú tieto obklady nesmierne variabilné na široké spektrum stavieb na rôzne účely. Modulárne sklá sa upevňujú na konštrukciu k existujúcej stene. Podporná konštrukcia môže byť z dreva, hliníka, či ocele a je vyrábaná podľa striktných platných noriem.

Moderný dizajn môžete týmito obkladmi vytvoriť veľmi rýchlo a jednoducho. Vďaka modernému vzhľadu a prehľadným panelom dostanete do interiéru stavby veľké množstvo prirodzeného svetla, ktoré váš priestor zväčší a dodá mu omnoho väčší potenciál. Výrobné haly z oceľovej konštrukcie a obklady zo skla patria momentálne medzi jednotky na trhu, ktoré sa tešia obľube najmä vďaka skvelým praktickým vlastnostiam a výhodnej cenovej kategórii.

Zdroj obrázku: zhu difeng / Shutterstock.com