Široký sortiment stavebného materiálu na jednom mieste – aj to je merXu!

0
770

Stavebný materiál patrí medzi dôležité komponenty na realizáciu stavebných prác. Nakupovanie stavebného materiálu je dnes možné prostredníctvom kamenných aj internetových predajní. Široký sortiment stavebného sortimentu ponúka aj internetová platforma merXu. Kto na nej môže nakupovať a čo všetko môžete nájsť v rámci stavebného, či iného sortimentu?

Čo je to merXu?

MerXu je platforma, ktorá slúži na sprostredkovanie produktov a služieb pre podnikateľov a spoločnosti. Takouto formou prináša možnosť spolupráce, prípadne získania materiálového vybavenia na realizáciu vášho podnikania. Prehľadná platforma umožňuje rýchlo a jednoducho vyberať si zo širokého sortimentu. Môžete prehľadávať prostredníctvom jednotlivých kategórií (napríklad kategóriu osvetlenie na https://merxu.com/sk/c/osvetlenie-3868f9c758d040b0948c9274488754bf/)  alebo môžete na vyhľadávanie používať aj rôzne filtre. Pre vyhľadávanie konkrétneho produktu je najľahšie použitie vyhľadávacieho políčka, kde zadáte kľúčové slovo.

Aj samotný nákup je jednoduchý – stačí kliknúť na https://merxu.com/sk/ a vybrať si produkty, ktoré potrebujete. Pred tým než chcete produkt zakúpiť musíte si ale založiť účet, kde je povinné vyplniť základné údaje prostredníctvom formulára. Tento účet budete potom môcť pravidelne využívať na nákup ďalších produktov. Využite na váš jednoduchý a rýchly nákup túto B2B platformu ideálnu na obchodovanie na lokálnom aj zahraničnom trhu. V súčasnosti spája až 8 európskych trhov a teda milióny podnikateľov a spoločností.

Stavebný materiál na merXu – široký výber kvalitných produktov a služieb

Čo sa týka nákupu stavebného materiálu, merXu poskytuje naozaj široký výber. Tieto produkty nájdete v kategórii stavebniny, alebo jednoducho kliknutím na https://merxu.com/sk/c/stavebniny-1976b431f4414b01b3aba9074a891523/. Kategória stavebniny sa potom ďalej člení na ďalšie podkategórie – napríklad spojovacie prvky, drevo, stavba záhrady, inštalácia, atď.

V tejto kategórii nájdete množstvo výnimočných produktov, ktoré vám môžu uľahčiť prácu. Ide napríklad o vysokokvalitné matice, lepidlá, skrutky, elektrické rezačky, lisovacie nástroje a množstvo ďalšieho. Nájdete tu všetko čo potrebujete na stavebnú prácu, pričom produkty sú často dostupné v omnoho prijateľnejšej cene. V prípade, že potrebujete prehliadať rýchlo, môžete si určiť cenu alebo nastaviť filter na jednotlivých výrobcov. Všetko rýchlo a jednoducho priamo z pohodlia vášho domova.