Rozprávka, ktorá dostane každého: Kung-Fu Panda 3

0
3508

Jedna z najúspešnejších detských Kung-Fu sérií, kde hlavným hrdinom a kung-fu bojovníkom je tučná panda Po.

Dračí bojovník sa tentokrát musí popasovať s veľmi ťažkou úlohou, z ktorej má panický strach. Sifu ho totiž chce zdokonaliť v umení Kung-Fu natoľko, aby sa mohol stať učiteľom. Jeho prvými žiakmi však nie sú iní, ako stará známa päťka. Tréning sa po chvíľke zvrtne na absolútny chaos. Ako sa dokáže Po vysporiadať s touto ťažkou úlohou? To však nie je jediná vec, ktorá postretne Poa. Na scénu sa dostáva Poov stratený biologický otec, s ktorým odcestuje do pandieho raja. Kai využije svoje nadprirodzené schopnosti a s veľkou radosťou poráža všetkých majstrov kung-fu. Po musí dokázať nemožné. Napriek svojej povahe a veľkému strachu musí urýchlene vyškoliť lenivé pandy tak, aby dokázali premôcť Kaia. Poova nezlomná viera a silné puto k priateľom ho však nedovolí vzdať sa, a preto sa pokúša popasovať aj s touto úlohou.

KFP3_sq500_s34_f140_FIN
Autor: dreamworks.com

Osobné hodnotenie

Ak patríte k fanúšikom Kung-Fu pandy, určite vás osloví aj toto naozaj veľmi vtipné a podarené pokračovanie.

V príbehu sa strieda bestarostné leňošenie spolu s chaosom a bezmocnosťou, ktoré Kai vytvoril.

Čo sa týka samotnej animácie, tá je prešpekulovaná naozaj do detailov a teda má z nej divák naozaj úžasný pocit. Dokonca aj samotné Dreamwork logo je iné, na aké ste si zvykli.

Opäť sa stretávame s našimi obľúbenými postavami a ich rôznorodými povahami, na ktoré sa tak veľmi tešíme. Tentokrát sa však v diele stretávame s Kaiom, ktorého povaha je naozaj famózna a veľmi realistická aj napriek tomu, že je to záporná postava. Novou postavou je aj Poov biologický otec, ktorý je rovnako vtipný ako samotný Po a tak sa má človek na čom zasmiať.

KFP3_sq6009_s1-001_FIN
Autor: dreamworks.com

Opäť ide o situačný humor, ktorý pobaví nie len malých, ale aj veľkých.

Ako ste si mohli všimnúť, Po si v prvom aj druhom diele prechádzal tými istými udalosťami, len troška s inými dejom. Tak to nebude ani v tejto časti, čo ma troška sklamalo.

Celkové hodnotenie 5/5