Postreková dezinfekcia na chirurgické nástroje

0
737
Zdroj obrázku: mariakray / Shutterstock.com

Prevádzkujete nemocnicu či kliniku? Zaisťujete nákup dezinfekcie pre zdravotnícke zariadenia? Odporúčame vám navštíviť stránku rýchla postreková dezinfekcia chirurgických nástrojov a inštrumentária, kde si vyberiete z ponuky postrekových dezinfekčných prostriedkov francúzskej značky STÉRIDINE.

Zvláštnu pozornosť venujte špeciálnej postrekovej dezinfekcii INODORE, ktorá svojimi dezinfekčnými účinkami chráni zdravotnícky personál, lekára, pacienta aj životné prostredie. V ponuke objavíte mechanický sprej s rozprašovačom BACTINYL SPRAY INODORE – 750 ml a kanister na dolievanie BACTINYL SPRAY INODORE – 5 l, dezinfekčný roztok bez farby a zápachu.

Šikovným a moderným riešením pre kliniky a nemocnice je tiež rýchla dezinfekcia s vysokým podielom alkoholu STÉRIDINE SPRAY PLUS, ktorá je určená pre nástroje. Dezinfekcia rýchlo zasychá a nástroje sa už neutierajú.

Novinka proti mutáciám a rezistencii patogénov

Novinkou je ANIOSPRAY QUICK – 1 l a ANIOSPRAY QUICK – 5 l. Ide o rýchlu postrekovú dezinfekciu na báze alkoholov s nízkym obsahom KAS. Pomocou kombinácie účinných látok zabraňuje mutáciám a rezistencii patogénov. ANIOSPRAY QUICK s rozprašovacou pištoľkou určite nájde uplatnenie vo vašom zdravotníckom zariadení.

KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. je už 20 rokov dodávateľom dezinfekcií pre ČR a SR

Spoločnosť KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. predáva dezinfekcie homologované Ministerstvom zdravotníctva ČR, vybavené kartami bezpečnostných údajov v českom jazyku, podľa medzinárodnej smernice REACH.

Výhodou dezinfekčných prostriedkov STÉRIDINE je inaktivácia širokého radu patogénov, a pritom táto moderná dezinfekcia nepoškodzuje životné prostredie. Dezinfekcie STÉRIDINE spĺňajú naozaj tie najnáročnejšie kritériá, a preto ich odporúčame obzvlášť citlivým ľuďom, ktorí trpia najrôznejšími alergiami a inými nežiaducimi reakciami.

Francúzske dezinfekcie STÉRIDINE sú hypoalergénne voči personálu a pacientom, a zároveň nekompromisné k patogénnym mikroorganizmom a vyhovujú najnovším predpisom EÚ.

Dezinfekcie a lekárske prístroje spoločnosť KRÁSNÝ – zdravotnická technika s.r.o. expeduje aj na Slovensko.