Cez Facebook si budete môcť objednať jedlo či kúpiť lístky na koncert

0
1954

Nové funkcie na Facebooku: Facebook už dávno nie je len o kamarátoch. Chce sa stať súčasťou vášho každodenného života. Už čoskoro si zrejme budeme môcť objednať jedlo, dohodnúť stretnutie u maséra, dostať cenovú ponuku, či kúpiť lístky do kina a na koncert priamo cez nástenku.

54845823 - bangkok, thailand - february 26, 2016: hand holding iphone with new facebook like button (6 emoji) on screen ,social media are using for information sharing and networking

Každý mesiac použije funkciu ,,Udalosti“ 650 miliónov používateľov. Tá zatiaľ umožňuje udalosti sledovať, ale nie kúpiť si na ne lístok. Na to musia ľudia použiť úplne inú platformu. Facebook to chce zmeniť a zaistiť si nielen väčšiu obľubu u usporiadateľov, ale aj lepšie zacielené reklamy.


Tip redakcie: Otestujte sa a zistite či trpíte nedostatkom spánku


Okrem priamej kúpy uvádza sociálny gigant aj funkciu ,,Odporúčania“. Tá sa zobrazí, keď stránka rozozná, že vo svojom statuse žiadate o tipy. Ak ju zapnete, tipy vašich priateľov v komentároch sa automaticky zobrazia na mape a zatriedia sa do špeciálnej prehľadnej záložky.

Facebook tiež prinesie to najlepšie zo samostatnej aplikácie Udalosti späť do hlavnej aplikácie, takže budete mať prehľad o dianí vo vašom okolí priamo z nástenky.

Všetky novinky sa spustili v USA ku 26. októbru. Ak sa im bude dariť, Facebook ich rozšíri do celého sveta. Dúfa, že používatelia ocenia možnosť vybavenia množstva vecí na jednom mieste.

Čítajte tiež:

Najstrašidelnejšie cesty na svete. Po tomto si cestu autom rozmyslíte.

Päť otázok a odpovedí o plnohodnotnom živote


Zdroj: https://techcrunch.com/2016/10/19/facebook-utility/