Muži, týchto dvanásť vecí vás filmy nenaučili

0
2167

Ak chcete byť úspešný u žien, zabudnite na všetko, čo ste videli vo filmoch a seriáloch. Ženy nehľadajú mačovské typy, ktoré sú zahľadené do seba, ponižujú slabších a snažia sa ohúriť prázdnymi vtipmi či komplimentmi. Toto sú veci, ktoré ich naozaj priťahujú.

Musíte byť milý

Vo filmoch má najviac žien zväčša prehnane sebavedomý a prízemný chlap. V skutočnosti to tak vôbec nefunguje. Ženy netúžia po nepríjemnom mužovi. Ak chcete naozaj zabodovať, buďte milý a dobrý.

Ak ste citlivý, je to plus

Aj vďaka filmom v spoločnosti prevláda stereotyp, že prejavenie pocitov nie je „chlapské“. Ženy však dobre vedia, že máte emócie. Ak ich dáte najavo, neuškodí vám to, ale pomôže.

Empatia je dôležitá

Kto sa dokáže vžiť do kože druhého, prepojí sa s partnerkou na hlbšej úrovni. Ženy milujú empatických mužov.


Tip redakcie: Pozor na vekový rozdiel v manželstve


Nechváľte len jej vzhľad

Muži vo filmoch zväčša pochvália na žene krásne oči alebo inú časť tela. Viete, čo ženu naozaj poteší? Ak vyzdvihnete jej osobnosť či tvrdú prácu.

Dajte si námahu, aby ste ju spoznali

Väčšina žien nehľadá povrchný vzťah. Páčia sa im muži, ktorí sa zaujímajú o ich túžby, sny či obavy.

Ukážte svoje hĺbavejšie ja

V skutočnosti je vo vás určite viac ako plytký chlapík, ktorý opakuje trápne „baliace“ vety a dáva prázdne komplimenty. Povedzte žene, o čo sa zaujímate. Podeľte sa s ňou o činnosti, ktoré vás vedia nadchnúť.

Nehanbite sa za zraniteľnosť

Otvorte sa ženám, ukážte, že máte city a ste zraniteľný. Potom vám aj ony samé poradia, ako nájsť kľúč k ženskému srdcu.

Buďte úprimný

Ak sa držíte týchto rád len preto, aby ste ženy zbalili, ľahko vás odhalia. Ženská intuícia je oveľa silnejšia, ako si myslíte. Hovorte o svojich ozajstných emóciách. Ak si ich vymýšľate, aby ste získali pozornosť, neuspejete.

Pokúste sa pochopiť ženskú perspektívu

Ženy niektoré veci vnímajú inak a mnoho mužov to nedokáže pochopiť. Aj preto je feminizmus na vzostupe a chlapi si ho nesprávne vysvetľujú ako „nenávisť k mužom“. Snažte sa byť chápavý. Keď žene nerozumiete, nebojte sa jej spýtať, ako to myslí. Určite sa rada podelí so svojím pohľadom a váš záujem ju poteší.

Nebojte sa zavtipkovať

Ženy majú zmysel pre humor a znesú aj oveľa ostrejšie vtipy, ako by ste čakali. Ak ženu dokážete rozosmiať, máte veľkú šancu, že u nej uspejete.

Nikdy sa nesmejte z jej neistoty

Ženy sú takisto niekedy neisté a svoje obavy berú vážne. Nemali by ste na ne poukazovať, ani sa z nich vysmievať. Je to necitlivé. 

Snažte sa, aby sa pri vás cítila jedinečne

Toto je kľúčový bod. Ku každej žene pristupujte individuálne a vypichnite, čo je podľa vás na nej skvelé. Buďte úprimný a nepomáhajte si lacnými klišé.

Čítajte tiež:

5 najpodivnejších sexuálnych porúch

Toto nás v škole nenaučili. Ako zvládať emócie

Stretli ste už nejakého perfekcionistu – upozornite ho na tieto veci


Zdroj: http://www.lovepanky.com/men/how-to-tips-and-guide-for-men/how-to-be-a-ladies-man