Kabelka cez rameno – praktický a módny doplnok pre ženy

0
324

Pokiaľ hľadáte praktickú a dostatočne veľkú kabelku, ktorú môžete nosiť na bežný deň, na nákup, do práce či do mesta, určite zvoľte kabelku cez rameno. Ako si však vybrať z toľkého množstva kabeliek na rameno tú pravú a v čom tkvie praktickosť tejto kabelky? Poradíme vám.

Ako vybrať správnu veľkosť kabelky cez rameno?

Pokiaľ ide o kabelky cez rameno, na výber máte množstvo rôznych tvarov, veľkostí a štýlov kabeliek. Najpopulárnejšou je však kabelka cez rameno, ktorá je štíhla, ležérna a ktorá cez rameno visí. Ďalšiu obľúbenou taškou cez rameno je tote bag, priestranná taška, ktorú môžete použiť do práce a na každodenné pochôdzky. Mnoho žien tiež inklinuje ku crossbody kabelkám, ktoré sú bezpečnejšie, keďže sa dajú nosiť šikmo cez telo, sú funkčné a majú pekný vzhľad. Pri výbere kabelky cez rameno je tak potrebné myslieť na to, či je kabelka dostatočne veľká, aby sa vám do nej zmestili všetky nevyhnutnosti. Nesmie byť však natoľko veľká, aby bola ťažká na prenášanie, keďže pri nadmernom nosení ťažkej kabelky na jedno plece môže kabelka spôsobovať zdravotné ťažkosti prejavujúce sa najmä na chrbtici. Neexistuje však žiadna dokonalá kabelka cez rameno pre každú ženu. Pri výbere je potrebné zvážiť množstvo faktorov, ako napríklad veľkosť kabelky, dizajn, farbu, materiál a cenu. Ak hľadáte len malú kabelku na bežný deň, potom zvoľte crossbody kabelku. Ak naopak hľadáte väčšiu kabelku do práce, potom je pre vás vhodná tote bag taška alebo väčšia kabelka cez rameno, ktorá je praktická. Na nákupy si napríklad môžete zvoliť plátennú tašku cez rameno, ktorá je navyše ekologická.

Dámska kabelka cez rameno – prečo by nemala chýbať vo vašom šatníku?

Dámske kabelky cez rameno by určite nemali chýbať vo vašom šatníku. Tou najväčšou výhodou a dôvodom je, že ide o veľmi praktické kabelky. V závislosti od príležitosti si môžete vybrať veľkosť kabelky, ktorá vyhovuje vám a doplniť tak svoj outfit. Ďalšou výhodou je, že kabelky cez rameno sa vyrábajú v rôznych dizajnoch. Kým niektoré ženy uprednostňujú elegantný či moderný vzhľad s minimalistickými detailmi, iné naopak preferujú nadčasový a klasický dizajn kabelky. S dizajnom súvisí aj materiál a konštrukcia dámskej tašky. Medzi najdrahšie, no zároveň najkvalitnejšie kabelky, patria kožené kabelky cez rameno, ktoré sú vysokoodolné. Cenovo dostupnejšie sú však syntetické kabelky cez rameno. Kabelky cez rameno sú dostupné v rôznych cenových kategóriách, dizajnoch a značkách, preto pri výbere vždy zvážte všetky faktory, ktoré preferujete vy. Odporúčame si však zvoliť kabelku cez rameno v neutrálnych odtieňoch. Vďaka tomu ju budete môcť nosiť na rôzne príležitosti a kombinovať ju k rôznym outfitom, a to či už v lete alebo v zime. Samozrejme, je potrebné pri výbere kabelky myslieť aj na váš štýl. Pred kúpou teda vždy zvážte či sa kabelka cez rameno hodí k oblečeniu, ktoré vo svojom šatníku máte.

Kde nakupovať kvalitné kabelky cez rameno za dostupné ceny?

Kabelky cez rameno majú v ponuke mnohé značky. Okrem toho ich však nájdete v rôznych špecializovaných obchodoch či obchodoch s módou. Širokú ponuku však nájdete aj na internete. Odporúčame využiť zľavy na e-shope CCC na kabelky cez rameno, prípadne si vybrať svoju vysnívajú kabelku cez rameno v kamennej predajni CCC. Vybrať si môžete z rôznych modelov, veľkostí a dizajnov. Či hľadáte malú kabelku alebo kabelku cez rameno väčších rozmerov, na CCC nájdete všetko.

Čítajte tiež: