Čo si obliecť na silvestrovskú párty? 6 návrhov na módne štylizácie

0
318

Každá žena chce na silvestrovskej párty vyzerať módne. Oplatí sa pozrieť si návrhy zaujímavých štylizácií, ktoré určite potešia každého hosťa.

Kožený set

Medzi odporúčanými štylizáciami na Silvestra možno označiť predovšetkým módny kožený set. Kožený set je klasickou voľbou, ktorá dodá štýl každej žene. Takáto súprava by mala pozostávať z kožených nohavíc a saka z rovnakého materiálu. Pod sako si môžete obliecť dobre padnúci čierny top, ktorý doplní celý outfit. Najlepšou voľbou bude set v zemitých farbách, napríklad zelenej alebo hnedej. Oplatí sa zladiť ho s klasickými sandálmi na vysokom opätku.

Dámsky oblek

Ďalším fantastickým nápadom na módnu štylizáciu na Silvestra je použitie dámskeho obleku v rôznych variantoch. Obľúbené sú najmä obleky klasických strihov, ktoré však pritiahnu pozornosť unikátnou úpravou. Môžete si vybrať oblek v živých farbách, ako aj model s trblietavým brokátom. Pod oblek s úspechom môžete nosiť čipkované body, ktoré bude perfektným doplnkom celej štylizácie.

Flitrová blúzka

Fantastickou voľbou na Silvestra bude štylizácia s trblietkami a lesklými prvkami. Oplatí sa staviť na módnu blúzku s flitrami, ktorá sa bude trblietať vo všetkých farbách dúhy a upúta pozornosť okolia. Zladiť ju môžete s džínsami klasického strihu alebo čiernymi rúrkami. Celok možno doplniť oversize sakom alebo lesklým svetrom.

Tylové šaty

V prípade skladania silvestrovských štylizácií sa odporúča použiť aj tyl, ktorý je mimoriadne módnym materiálom. Stojí za to vybrať si tylové šaty, ktoré vyzerajú ľahko a vzdušne. Každej žene nepochybne dodá dievčenský šarm. Tylová štylizácia je možnosť, ktorá bude ideálna pre romantikov aj fanúšikov rocku. Perfektný bude model v čiernej farbe, ktorý veľmi dobre zapadne do štylizácií udržiavaných v rôznych štýloch.

Módna kombinéza

Zaujímavou ponukou na Silvestra je tiež výber módnej dámskej kombinézy, ktorá poteší svojim jedinečným šarmom. Večerná kombinéza je skvelou alternatívou k šatám. Oplatí sa zvoliť model v živých farbách, no vybrať si môžete aj model trblietajúci sa flitrami a trblietkami, ktoré sú skutočným hitom sezóny. Kombinéza s dlhými nohavicami a opaskom zvýrazňujúcim pás bude veľmi dobrou voľbou. Stojí za to vybrať si atraktívne lodičky na ihličkovom podpätku, ktoré zdôraznia ženskú postavu.

Flitrové šaty

Vymenúvajúc najlepšie štylizácie na Silvestra, nemôžete zabudnúť na trblietavé šaty v rôznych variantoch. Odporúčajú sa modely s obálkovým výstrihom alebo výstrihom na chrbte. Skvele budú vyzerať aj šaty s efektnými výrezmi vo výške pása. Širokú ponuku rôznych prvkov garderóby na Silvestra nájdete okrem iného aj na internetovej stránke, ktorá sa nachádza na adrese: https://wearmedicine.sk/