JOJ pripravuje Paradise Hotel, vraj bombu medzi reality show

23
2590

Médiá priniesli správu o tom, že TV JOJ má čoskoro začať s prípravou úspešného formátu reality show Paradise Hotel. Takže nakoniec nie Vyvolení 3, ale Paradise Hotel? Pokiaľ ste mali niekedy možnosť naraziť na ukážky, alebo články o Paradise hotel a zároveň ste čakali na šancu uspieť v podobnej šou ako Vyvolení, vedzte že do Paradise hotel môže vstúpiť jedine slobodný, mladý a zdravý človek. To hlavné, o čo totiž v celej šou pôjde, bude tvoriť páriky a udržať sa vo vzťahu v tomto páriku, alebo za iných podmienok aj v inom páriku….

Exotika a luxus
Ako už názov napovedá, vždy sa tento formát odohráva na nejakom exotickom mieste, v domoch na pláži či vo veľkom hoteli na krásnej pláži s morom, palmami… skrátka niečo, o čom môžu mnohí len snívať a JOJku to bude stáť brutálne veľa peňazí. Návratnosť tohto projektu je však tak vysoká, že pokiaľ je dobrý plán a jasná vízia, investícia sa televízií zrejme vráti. Druhá vec je tá, či slovenský divák je podobný na amerického. Paradise Hotel bude totiž reality show tvrdá, plná sexu a nežností, žiaľ aj klamstva, podvodov a podrazov. Ak je naozaj pravda, že toto príde na naše obrazovky, príde zaroveň veľmi veľká téma pre naše médiá, téma rozhovorov našej mládeže a objekt preklínania starších. Formát odvysielalo mimo USA a Fox Channel aj niekoľko krajín Európy, Škandinávie, nedávno pod názvom Eden hotel v Maďarsku a onedlho my. A prečo tá bomba v titulku? Bomba preto, že toľko sexu ešte žáner reality show nezažil… až priveľa…

Pravidlá sú pritom jednoduché. Bojujete o finančnú výhru, všade vás sledujú kamery a ešte k tomu musíte nosiť mikrofón, ako nosili Vyvolení, ľudia z Big Brother. Každý pár má vlastnú izbu. Po každom týždni alebo inom termíne sa všetci stretávajú a jednotlivé páry zhodnotia, či chcú zotrvať v tom páre, kde sú teraz, alebo chcú skúsiť nového partnera. Pokiaľ partnerstvo jeden z nich zruší a toho, čo zostane nikto nebude chcieť, vypadáva z hry.

JOJ to prezradila keď vytvorila stránku: https://www.facebook.com/pages/Hotel-Paradise/260270657353239

Comments are closed.