Schudla 70 kíl za 16 mesiacov a dokonca opeknela

0
1807

Obézna žena sa vraj podoba na Angelinu a tak schudlaBritské ostrovy a denník Sun majú opäť zas zaujímavú pikošku týkajúcu sa obyčajného človeka z ľudu. Z nie príliš vzhľadnej trojnásobnej mamičky Christine Staggs, ktorá sa zanedbala v rôznych oblastiach, sa po rozhodnutí chudnúť stala pomerne pekná žena, ktorú prirovnávajú k Angeline Jolie… aj keď tu by som možno trochu pomlčal. Z pôvodných 140 kíl sa jej podarilo schudnúť 70 za 16 mesiacov. Len čo jej však podľa jej slov nejaká žena povedala, že sa podobá na Anelinu Jolie v tvári, Christine sa rozhodla, že niečo so sebou spraví.

Ako vlastne schudla?
Upravila stravovanie. Jedla pravidelne, no nízkokalorické jedlá, začala sa venovať prechádzkam a len čo sa dostavil prvý efekt, to ju motivovalo a pustila sa do nových koníčkov, čo bolo plávanie a beh. Bez držania žiadnych drastických diét. Nuž a v konečnom dôsledku pomohla aj podľa jej slov práve správa, že sa podobá na Angelinu. V snahe sa naozaj podobať a niečo pre seba spraviť vraj nepoľavila.

Dá sa očakávať, že jej úspech a momentálna atraktivita budú inšpirovať ďalšie ženy vo veľkom chudnúť. Smutné je, že chudnúť sa rozhodnú aj také ženy, ktoré už nemajú kam s váhou ustúpiť, už len hlúpo na úkor vlastného zdravia. V každom prípade však platí, že na každé telo pôsobí niečo iné a tak zaručený recept na diétu stále neexistuje.

Zdroj: The Sun