Marcové herné novinky: nový Starcraft, Bioshock, Resident Evil 6 a iné

0
1212

Starcraft II datadisk swarm za ZergovMarec prinesie do herného sveta niekoľko prírastkov. Buď sú to celé hry, pokračovania slávnych predchodcov, alebo dodatky, rozšírenia základných hier. V každom prípade ide o zvučné mená, ktoré ešte môžu spraviť rozruch. Hry ešte nevyšli, ale už teraz sa dajú predobjednať a uchmatnúť si tak jednu z tých prvých, čo dorazia na Slovensko.

Bioshock 3: Infinite
26. marca sa na trh dostáva očakávané pokračovanie hry Bioshock. Doteraz sme boli v podmorskom svete a tretí diel vás dostane do nebeského mesta Columbia, ktorý je rovnako tak pestrý na zaujímavé a aktívne miesta, ba aj napriek rozdielnosti prostredia môžeme tretí diel považovať za naozaj parádne spracovaný. Bioshockovský pocit hráčom určite nebude chýbať, pretože je to stále Bioshock a vás ako hráča čaká jedna zásadná úloha. Zachrániť Elizabeth, ktorej nájdenie vo veľkom nebeskom meste nie je tak ľahké, ako by sa zdalo.

Presný popis, nároky počítača a možnosť online predobjednávky: Bioshock 3: Infinite

Resident Evil 6
Ďalšou zo zaujímavých hier a vlastne zároveň pokračovaní populárnej série je Resident Evil 6 s dátumom vydania 22. marca 2013. Šestka bude výnimočná v tom, že ponúka dve hlavné dejové línie, obe zásadne odlišné, čím sa vlastne z hry stávajú dve odlišné hry, aj keď stále je to Resident Evil 6. Na výber je línia za postavu Leona S. Kennedyho a tá druhá za Chrisa Redfielda. Leonov príbeh sa odohráva v USA desať rokov po poslednom incidente v Racoon city. V rovnakom čase sa odohráva aj príbehová línia Chrisa Redfielda, avšak začína po odjazde do Číny. Hra je pre nezameniteľnú hororovú atmosféru samozrejme označená ako nedostupná pre mládež do 18 rokov.

Presný popis, nároky počítača a možnosť online predobjednávky: Resident Evil 6

Battlefield 3: End Game
Slávna bojová séria Battlefield vo svojej poslednej verzii Battlefield 3 občas dostane nejaké to vylepšenie, alebo doplnenie. End Game ponúka niekoľko noviniek a štyri nové rozsiahle mapy. Hra má svoju premiéru 26. marca 2013.

Presný popis, nároky počítača a možnosť online predobjednávky: Battlefield 3: End Game

StarCraft II: Heart of the Swarm
Datadisk ku hre Starcraft II je azda jednou z najočakávanejších hier tohto kvartálu. Už tento utorok dňa 12. marca 2013 sa milovníci slávnej série Starcraft a najmä majitelia základnej hry Starcraft II dočkajú zásadného rozšírenia hry. Kampaň obsahuje 20 misií a rozširuje príbeh Kráľovnej čepelí Sarah Kerrigan, ktorá sa musí dostať zo zajatia. hráčov čaká niekoľko nových funkcií a schopností, výborný multiplayer a skrátka nezameniteľná hra, ktorá opäť pritiahne aj skalných fanúšikov tejto vesmírnej série. Pri úspechu, aký vôbec Starcraft má už roky, sa divíme, že stále sa nenašiel filmár, čo by to celé nechcel dostať na plátna kín.

Presný popis, nároky počítača a možnosť online predobjednávky: StarCraft II: Heart of the Swarm

Gears of War: Judgment CZ
Gears of War: Judgment je hrou s príbehom odohrávajúcim sa ešte pred udalosťami v známej trilógii. Hra vychádza pre XBOX 360 a zaujímavosťou je, že v českej textovej lokalizácií s anglickým dabingom. Dokonca je v hre bezplatne na stiahnutie prvý diel Gears of War. Vychádza 22. marca 2013

Presný popis, nároky počítača a možnosť online predobjednávky: Gears of War: Judgment CZ

Sniper: Ghost Warrior 2 (Limited Edition) + 2xDLC
Ďalšou hrou pre XBOX 360 je Sniper: Ghost Warrior 2. K nej na Gameexpres eshope získate aj dve DLC dodatky, konkrétne postavu menom Anderson a zbraň M-14. hra je predávaná vo verzii „Limited edition“. Už ako názov napovedá, ide o ostreľovaciu akciu a nie len tú. Hra ponúka precíznu činnosť ostreľovača, ale aj útokov tichého zneškodňovania nepriateľov. Po prvý raz sa v tejto hernej sérii stretnete aj s použiteľnými vozidlami a vhod príde aj nočná optika. Miesta, v ktorých sa hra odohráva, sú vytvorené podľa skutočných existujúcich miest.

Presný popis, nároky počítača a možnosť online predobjednávky: Sniper: Ghost Warrior 2