Batman: Arkham Knight už v júni aj v zberateľských verziách

0
1981

Batman 2015Zberateľské edície počítačových hier sú lahôdkou vždy prevažne pre fanúšika konkrétnej hry. Jej vydanie sa objavuje skôr pri slávnych tituloch, po ktorých prahnú masy hráčov a zberateľská edícia pre fanúšikov danej hernej tematiky, série, či postavy, niečo ako naplnenie sna a odlíšenie svojim spôsobom aj od ostatných hráčov. Jednou z tých, na ktoré sa zrejme oplatí počkať pre zberateľov a herných fanúšikov prepracovaného herného Batmana, bude júnové vydanie Batman: Arkham Knight. Mimo klasickej verzie sa na trhu objaví aj pre XBOX One, Playstation 4 a PC v zberateľských edíciách. Nepôjde pritom o hrubšie obaly s knižočkou navyše, ale rovno celé poriadne balenia vrátane figúrky, alebo celého batmobilu. Vychádzajú deň po MDD a teda 2. júna 2015.

Zberateľská verzia s Batmobilom
Táto edícia hry obsahuje samozrejme kompletnú hru s nextgen grafikou a 5x väčším prostredím, než mali hráči v Arkham City. K tomu je v hre k dispozícií aj ovládateľný batmobil. Majiteľ zberateľskej verzie však získa niečo viac a to niečo je v podobe knižky so skicami pri návrhu samotnej hry, ďalej výtlačok komixu od DC Comics a 3 skiny pre Batmana od DC Comics. Hru ochráni kovový obal na hru a to hlavné, čo bude lákadlom pre zberateľov, aj milovníkov Batmana je samozrejme slušne veľký model transformovateľného Batmobilu z hry.
Počty kusov budú obmedzené a to zásadne. Očakávaná cena sa však môže vyšplhať pokojne až na 200 EUR. Zatiaľ známa nie je.

Collectors Edition Batmobile
zdroj: gameexpres.sk

Zberateľská verzia s figúrkou Batmana
Mierne lacnejšia bude verzia, ktorýá stále nesie podtitul „zberateľská“, no celkovo pôjde o Memorial Collectors Edition, rovnako tak dostupnú až 6. júna 2015. Aj v prípade tejto zberateľskej edície je možné očakávať výtlačok komixu od DC Comics, 3 skiny Batmana, Artbook s nákresmi, Kovový obal na hru a samozrejme to hlavné v podobe figúrky Batmana v zaujímavej póze s peknou detailnosťou.

Collectors Edition Batmobile

zdroj: gameexpres.sk Memorial pre PC
Memorial pre PS4