Antistresové omaľovánky už aj pre deti

0
8192

Do pozornosti sa nám v poslednej dobe veľmi často dostávajú rôzne „antistresové omaľovánky“ a presne takúto prednedávnom vydal i Fragment, ale pre deti.

aaf31f307c78f2987bc782d2437ba919
Autor: Fragment

Kniha je inšpirovaná detskou fantáziou a hlavne tým, čo majú rady. Práve preto sú to zvieracie mandaly, kde nájdete zvieratá od výmyslu sveta. Či už sa jedná o sliepku alebo leva, môžete si byť istí, že všetky nájdete práve v tejto knižke.

Veľkou výhodou tejto omaľovánky je aj to, že sa pri nej deti môžu veľmi hravou formou naučiť rozpoznávať tie najčastejšie vyskytujúce sa zvieratá, či už ich nájdete v ZOO, na dvore alebo farme.

Pri takomto maľovaní sa deti taktiež učia trpezlivosti, konentrácii, a predovšetkým presnosti, ktorá sa im zíde tak v škôlke, ako aj v škole.

Táto kniha zatiaľ vyšla v dvoch variantoch, a to v modrej a červenej. Obe knihy majú 32 strán a viac ako 32 mandál na vyfarbovanie, ktoré samozrejme nemusí vykonávať iba vaše dieťa.

Cena takejto knihy sa pohybuje od 3,99€, takže ak ste si neboli istí, či vás takéto vyfarbovávanie bude baviť, a hlavne či vám pomôže zbaviť sa stresu, môžete vyskúšať napríklad i na takýchto milých detských mandalách, ktoré sú cenovo oveľa dostupnejšie.

Autor: Fragment
Autor: Fragment