3 triky ako zväčšiť svoje pery

0
3660

AKO ZVÄČŠIŤ SVOJE PERY

Povedzme, že chcete jemne zväčšiť svoje pery bez míňania veľkého množstva peňazí či ihiel. Potom ste na správnom mieste. Tieto tri kroky vám pery krásne zaoblia.

  1. Najprv treba pery exfoliovať. Či už pomocou exfoliačnej utierky, zubnej kefky, alebo cukra a to krúživými pohybmi (ako pri peelingu). Predídete tak efektu suchých pier. Suché pery odrážajú menej svetla, čím pôsobia menšie. Rovnako tiež rozprúdite krvný obeh, ktorý ich dočasne zväčší.
  2. Následne naneste na ne balzám a pred tým ako nanesiete rúž ho nechajte pár minút pôsobiť. Či už nanesiete tenkú, alebo väčšiu vrstvu, udržiavanie hydratovaných pier je kľúčom k tomu, aby vyzerali plnšie.
  3. Aplikujte nočné sérum na ošetrenie pier. Koniec koncov, starostlivosť o pleť by sa nemala zastaviť pri používaní očného krému.  Zložky ako peptidy a kyselina hyalurónová môžu pomôcť pri vyplnení pier a zmäkčiť linky počas spánku. Rovnako vám to uľahčí predchádzajúce dva kroky.

Pri líčení si plnšie pery zvýraznite pomocou vhodne zvolenej ceruzky, rúžu a lesku. Na internete nájdete množstvo podrobných návodov, ktoré vám v tom pomôžu. :-*

Čítajte tiež:

Sedem tipov pre dokonalé očné linky

Čo o vás prezradí váš mejkap

Najzákernejšie podvádzanie nie je fyzické. Ako odhaliť emocionálnu aféru