Festivalová sezóna – dámy, toto by vo vašej taške chýbať nemalo

0
2811

Ponocovanie, veľké množstvo alkoholu či žiadna sprcha…festivaly nie sú zrovna rajom pre vašu pokožku či vlasy. Kľúčom je vsadiť na jednoduchý look a zabaliť si len tie najzákladnejšie veci, ktoré vám pomôžu párty prežiť bez väčšej ujmy.

Na tieto veci určite nezabudnite:

Suchý šampón

Väčšina festivalov ponúka minimálnu možnosť pohodlne sa postarať o vašu korunu krásy. Suchý šampón vám pomôže mastnotu poraziť a dodá vašim vlasom opäť look ako zo salóna.

Čistiace utierky na tvár

Používaniu utierok na tvár sa za normálnych okolností vyhýbame, no na festivale vám prídu vhod. Či už pretancujete celú noc alebo skončíte v blate, kozmetické utierky zbavia vašu tvár nečistôt a dodajú jej žiarivý vzhľad. Netreba zabúdať, že aj tieto utierky nie sú vhodné pre každý typ pleti.

Vode-odolná maskara

Pri situáciach ako neočakávané pády či emocionálne sledovanie vášho miláčika na pódiu, by ste si mali dávať pozor aby sa váš mejkap neroztiekol a vy ste nevyzerali ako panda. Tejto katastrofe ľahko zabránite použitím vode-odolnej maskary.

BB krém

Príliš veľa ťažkého mejkapu na tvári spôsobí, že po pár hodinách budete vyzerať unavene a neupravene. Namiesto bežného mejkapu použite BB krém, ktorý pokožku menej namáha a vašu tvár krásne vyhladí.

Trblietky

Existuje len málo situácii kedy sa nám dospelým prepáči nosiť trblietky a jednou z nich sú práve festivaly. Naneste ich na líčka, očné tiene alebo si nimi zamaskujte korienky mastných vlasov. S trblietkami na festivale nič nepokazíte!

Čítajte tiež:

Koniec rozmazanej maskary. Vyskúšajte túto novinku

Tajný trik s vodou. Pomôže vám odhaliť poškodené vlasy

5 tajomstiev božskej Nutelly odhalené. Poznali ste ich aj vy