Zažívate ponorku? Vyskúšajte nové zážitky

0
1385
Zdroj obrázku: Sky Antonio / Shutterstock.com

Zo dňa na deň ste museli zostať s kopou práce doma. Tam ste veľmi rýchlo podľahli zaužívanému stereotypu. Určite ste ako počiatočný problém riešili svoj časový manažment a jeho deľbu medzi striktným pracovným a osobným životom. Aj to ste si múdro rozvrhli… A teraz, keď je pred vami široká škála možností, váhate, či svoj voľný čas investovať alebo si ho nechať doma pre seba! 

Nič vám nie je dobré? Je čas na zmenu! 

Ponorku už zažil každý z nás. Úzko súvisí s pocitom vyhorenia, keď už nám cez hlavu prerastá známe prostredie, postavy a všetky udalosti v ňom. Pozor! Nestačí len na pár dní z neho vypadnúť a riešiť to dovolenkou. V podstate si svoje problémy prenesiete na iné miesto a potom sa opäť usadia u vás doma. 

Ako si skočiť za novými zážitkami? 

Existuje iné, ale oveľa odvážnejšie až adrenalínové riešenia. Sú vhodné len pre psychicky odolnejšie povahy, pre ktoré niet hraníc medzi zemou a oblakmi. Ide o skok padákom v podobe tandemového zoskoku alebo ako sólo zoskok padákom. Výhodou je, že výrazne zmeníte nielen prostredie, ale aj nadmorskú výšku a pri akýchkoľvek nedorozumeniach stojí pri vás odborný inštruktor

Zážitok je plánovaným, do detailov zorganizovaným a nanajvýš bezpečným. Kde inde ako počas pádu rýchlosťou takmer 250 km/h prežijete úžasný psychický detox? V jednej chvíli pominie napätie, strach, lepšie sa utrieďujú myšlienky a zoraďujú priority.

Neváhajte a postavte sa na svoje miesto štartu 

Tak tomu býva aj pri inom exkluzívnom zážitku. Na vopred určenom mieste štartu sa stretávajú všetci záujemcovia o lety balónom. Ďalej vás čaká príjemné zoznámenie s inštruktorom, ktorý vám dopraje zážitok aj pri príprave balóna. Ak ste zručným, môžete participovať na jeho nafukovaní alebo sa len informačne zamerať na špecifiká teplovzdušných balónov. Hlavné je, že vaša myseľ zažíva očistu a vy sa konečne dostávate z bludného kruhu!