Ako vylepšiť váš sexuálny život

1
2800

Pre každého z nás je sexuálny život dôležitou a neoddeliteľnou súčasťou vzťahov. Dôkazom toho, že sexuálny život zohráva dôležitú úlohu sú vzťahy, ktoré vznikli v posteli. Sexuálny život avšak nemá silu iba dvoch ľudí spojiť, ale aj rozdeliť. Niektorým ľuďom sex pridáva na sebadôvere a pre iných je zdrojom vylepšenia celkovej životnej spokojnosti. Ak si však myslíte, že váš sexuálny život potrebuje nový impulz, pripravili sme si pre vás päť tipov, ako ho vylepšiť.

47826690 - asleep man sharing his bed with two women

Milujte samých seba

Podľa sexuológa Joya Davidsona ženy, ktoré sú spokojné so svojimi postavami majú najlepší sexuálny život. A preto, ak nedokážete milovať svoje vlastné telo, nebudete sa vedieť uvoľniť ani vo vašom sexuálnom živote. Najlepšie bude, ak začnete cvičiť, zdravo sa stravovať a nezabudnite si každý deň nájsť chvíľku času pre seba a svoje telo. Veď predsa nikto vás nebude milovať, pokiaľ nebudete milovať samých seba.


Tip redakcie: Aplikácie, vďaka ktorým skontrolujete či podvediete svoju polovičku


Rozprávajte sa o tom

Komunikácia je kľúčom k najúspešnejším veciam v živote, vrátane toho sexuálneho. Podľa jedného z článkov uverejnených v časopise Men´s Fitness je niekoľko tém, o ktorých sa musia páry porozprávať, aby mali zdravý sexuálny život. Avšak najdôležitejšie je, aby ste otvorene a úprimne hovorili o tom, čo vo vás dokáže rozpáliť vášeň, pričom sa cítite nepohodlne a povedali vášmu partnerovi o všetkých vašich túžbach a predstavách.

Partnerka by mala byť iniciatívna

Namiesto toho, aby z vás partner vyzliekol šaty, ktoré ste mali v práci, prekvapte ho výberom niečoho špeciálneho. Vhodné oblečenie môže taktiež priniesť vášeň a sebadôveru do postele. Na začiatok postačí niečo jednoduchšie, ako napríklad výraznejšia a atraktívnejšia spodná bielizeň, no neskôr to môžu byť rôzne korzety a sexi kostýmy, ktoré predstavujú napr. zdravotnú sestru, sekretárku, školáčku, či policajta na jednu noc.

Ak vám nakupovanie priamo v obchode nie je príjemné, využite internet a nakupujte z pohodia vášho domova.

52437611 - sexy dominant woman showing no talk, bdsm

Nezabudnite na emocionálnu predohru

Krátka emocionálna predohra je rovnako dôležitá, ako tá fyzická. Tie páry, ktoré sú emocionálne prepojené, zvyčajne zažijú lepší a kvalitnejší sex. V dnešnej dobe, keď životný štýl väčšiny z nás je hektický a plný stresov je oveľa ťažšie nájsť si čas na hlbšie uvoľnenie sa, ako len na samotný sex.


Tip redakcie: Recept na šťastný život, ktorý funguje


Choďte do toho s niečím novým

Prinúťte sa vymyslieť niečo nové. Nebuďte lenivý a nerobte so svojim partnerom stále to isté dookola. Skúste vymyslieť nové veci a uvidíte, ako sa to rozbehne. Doprajte si sex stále na iných miestach, vrátane rôznych polôh, a skúšajte to aj s rôznymi sexuálnymi pomôckami a hračkami. Pokiaľ budete vyhľadávať nové spôsoby a využijete ich, môžete očakávať pozitívne výsledky. Váš sexuálny život nepôjde stále po tej istej ceste a pre vás a vášho partnera nastane množstvo pozitívnych zmien.

Čítajte tiež:

Náklady na bezpečnosť Trumpa stoja mesto New York milión dolárov denne

Vadia vám skoré vianočné reklamy…sme na tom celkom dobre


Zdroj: http://www.huffingtonpost.com/shannon-ullman/5-tips-that-will-improve-_b_12958920.html?utm_hp_ref=love–sex

Comments are closed.