Zážitkový let

0
1518

Vidieť svet z vtáčej perspektívy je snom veľa ľudí. Niektorý možno už mali možnosť sedieť v lietadle, no viac-menej v ňom nevidia nič iné, ako oblaky a oblaky. Pre tých, ktorý majú chuť vidieť svet zhora je tu zážitkový let lietadlom. A dokonca si môžete vybrať, ktorým lietadlom poletíte.

IMG_0358
Autor: bavtesa.sk

Tento zážitkový let je vhodný prakticky pre každého. Jedinou podmienkou je, že osoba mladšia ako 18 rokov musí prísť v sprievode svojho zákonného zástupcu.

Nelieta sa iba za zlého počasia. Inak je možné vychutnať si tento let celoročne. Je len na vás, ktoré obdobie máte najradšej.

2013-04-14_15.46.19
Autor: bavtesa.sk

Osobná skúsenosť

Ja osobne som mala možnosť sadnúť si do takéhoto lietadla a musím uznať, že to bolo úžasné.  Sedela som v lietadle FM 250 Vampire. Akoby som sa ocitola v úplne inom svete. Akoby všetky problémy odrazu vyleteli oknom, neexistovali. Nebojíte sa, nestresujete. Iba si užívate jazdu a vychutnávate si pohľad na zem. Budovy sú také malé, pričom keď pri nich stojíte, tak nevidíte ani na koniec. A ľudia? Tých ani nevidíte. Akoby neexistovali.

Môžem povedať, že to bol naozaj nezabudnuteľný zážitok, ktorý si budem pamätať do konca svojho života.