Víkend spoločenských hier v Inchebe

0
1663

Prvý decembrový víkend ste mali možnosť v Inchebe na Dňoch Vianoc vidieť množstvo zábavy a hier. Mestečko spoločenských hier aj tento rok otvorilo svoje brány HRAtislavy. Našli ste tu množstvo hier a niektorú z vyše 1 500 spoločenských hier ste si mohli vyskúšať na vlastnej koži. K dispozícií ale aj na samotné zakúpenie boli hry pre deti, párty hry, rodinné hry ale aj hry na postreh, strategické hry, kartové hry a mnohé ďalšie. S výberom tej najvhodnejšej hry vám pomohli lektori, ktorý vám zároveň poradia s pravidlami a v prípade potreby si s vami hru aj zahrali.

board-game-933165_960_720

O náročné hry tu taktiež nebola núdza. Na výstave ste si mohli všimnúť hokej Weykick, magnetický futbal, ale aj pás moderných hlavolamov vhodných na precvičenie si mysle či vedecké a tvorivé hračky.

Mali ste možnosť zapojiť sa do zaujímavých turnajov a súťaží o lákavé ceny.

Počas tohto festivalu mala premiéru hra Pie Face. Návštevníci mali možnosť spoznať, aký je to pocit dostať zásah šľahačkou priamo do tváre. Táto hra potešila najmä mladšiu generáciu, ktorá miluje žartíky a je ochotná zažiť žartík aj na vlastnom tele (v tomto prípade tvári). Hra je veľmi jednoduchá. Hráč nastrieka šľahačku na hráčsku ruku a zatočí ruletkou. Po zatočení ruletka ukáže číslo, ktoré určuje, koľkokrát treba zatočiť mechanizmom na spustenie ruky. Napätie je však v tom, že nie je isté, kedy sa mechanizmus spustí. Ak hráč nedostane šľahačkovú ranu do tváre, získa taký počet bodov, koľko ukazuje ruletka. Ak sa však mechanizmus spustí, hráč dostane priamy zásah šľahačkou do tváre.

cube-635353_960_720

Ďalšou s veľmi zaujímavých no o čosi komplikovanejších hier ako je Pie Face bola Kolejka. Táto hra sa páčila najmä nákupným maniakom, ktorí si opäť prišli na svoje.

A samozrejme nesmeli chýbať ani rôzne zľavy či bonusy, ktoré bežne v predajni nenájdete.