Vianočné mestečko

0
1875

December a s ním spojené Vianoce sa už neodkladne blížia, a preto si pre nás opäť Galéria Mlyny Nitra pripravila každoročné vianočné mestečko.

christmas-ornament-1042544_640

Počasie sa s nami už dlhšie zahráva a človek pomaly stráca aj vďaka nemu tú úžasnú vianočnú atmosféru, kedy je vonku zima, padá sneh a my pri zapálených sviečkach pozerám televíziu či robíme iné každodenné veci, ale podstatné je to, že s našimi milovanými. Keďže sa tento pocit z človeka pomaličky vytráca, mohli ste si skúsiť navodiť vianočnú atmosféru práve vo vianočnom mestečku, ktoré otvorilo svoje brány 27.11. a bolo vám k dispozícii až do 23.11.2015

Vo vianočnom mestečku ste mohli nájsť množstvo vianočných stánkov, ktoré ponúkali rôznorodé drobnosti na vianočný stromček, stôl ale aj pod vianočný stromček.

Vianoce samozrejme nevnímame iba očami, ale všetkými vnemovými orgánmi. Preto sa niet čo diviť, keď vám do nosa udrela vôňa medu, medovníkov či ihličia. Vaše chuťové poháriky si na oplátku mohli pochutnať na mede, medovine, medovníkoch oblátkach či vianočných trubičkách a oči sa mohli pokochať výrobkami z dreva, skla, kliny, slamy, kože, a veľa ďalších.

 

christmas-market-550323_640Mestečko sa nieslo v atmosfére vianočných kolied.