Dokážete uniknúť zo zamknutej izby?

0
2524

Ak hľadáte skupinovú aktivitu, pri ktorej sa zabavíte a zároveň si precvičíte mozog, potom vám určite odporúčam Únik zo zamknutej izby, ktorý je určený pre 2-5 ľudí.

Autor: upthegame.nl
Autor: upthegame.nl

Únik z izby je interaktívna hra, ktorá je rozšírená po celom svete. Spolu s vašim družstvo musíte vyriešiť množstvo logických úloh tak, aby ste sa dostali von z izby. Na pozadí vás však tlačí čas, ktorý máte na vyriešenie všetkých úloh. Nejde však len o logické úlohy, ale aj o pasce či hádanky, ktoré vám uberú pár minút z časového limitu. Spolu s vašim tímom budete zamknutí do miestnosti, v ktorej musíte hľadať kľúče, riešiť hádanky a získavať indície, ktoré vám pomôžu vyslobodiť sa.

Staňte sa súčasťou príbehov, ktoré poznáte iba z počítačových hier či filmov. V miestnosti budete odkázaný len na svoje vlastné schopnosti a vašich kamarátov či rodinu, ktorá bude zamknutá spolu s vami. Hra nie je robená na báze hororového motívu, takže sa nemusíte báť, že v noci nebudete môcť zaspať. V miestnosti nebude špliechať krv a ani vás nenapadne nikto s motorovou pílou.

Autor: gamelab.mit.edu
Autor: gamelab.mit.edu

Ako dobre dokážete spolupracovať s vašim tímom? Napriek tomu, že sa jedná len o hru, miestnosť je vytvorená veľmi realisticky, aby mal človek naozaj pocit, že musí uniknúť z tejto izby. So stúpajúcim adrenalínom a ubúdajúcim časom sa aj vaše správanie začne meniť. Práve tu sa prejaví vaše správanie a to, aké silné je vaše priateľstvo a súdržnosť. Dokážete zostať po celú dobu pokojný a vyslobodiť sa z miestnosti?

Nepatríte k ľuďom, ktorý by vynikali vysokým IQ, aké mal Einstein? Nevadí. Každý človek je unikátny a šikovný v niečom inom. A ak by ste sa aj z miestnosti náhodou nedostali, určite sa pri hre aspoň zabavíte.