Tip na zajtra: Nočné Mlyny

0
2176

Ak ste vždy túžili po nočnom nakupovaní, teraz máte jedinečnú príležitosť. Opäť sa do Mlynov v Nitre vracia stará známa, a tak obľúbená akcia Nočné Mlyny, ktorá sa uskutoční 23.01.2016

mall-918472_960_720

Obľúbeným mesiacom v roku pre nákupné maniačky je určite január. Tento mesiac sa nesie v znamení rôznych darčekov, akcií, bonusov a zliav, ktoré môžete nájsť v mnohých obchodoch. Nočné Mlyny však prinášajú ešte o čosi viac. Táto akcia je veľkým vyvrcholením zimných výpredajov. Je to pomyselné zakončenie vianočných sviatkov a privítanie nového roka s príjemnou atmosférou a úžasnými zľavami. Neponúkajú však iba nakupovanie počas noci, ale aj množstvo výhod, ktoré počas dňa nikde nenájdete. Zľavy a akcie sa budú týkať najmä zimného tovaru, ktorý je stále veľmi atraktívny, najmä kvôli studenému počasiu, ktoré stále neutícha.

Tí, ktorí toto podujatie poznajú, vedia, že zľavy, akcie a nakupovanie do 23:00 nie je jedinou výhodou. Ak spravíte nákup po 21:00 hodine, odmena vás neminie. Opäť budete mať možnosť vybrať si z množstva atraktívnych zľavových poukážok, darčekov či percentuálnych výhod.

buying-15810_960_720

A ak vás zaujíma, ktoré obchody môžete potešiť svojou nočnou návštevou, tak sú to: Mango, H&M, Curaprox, Panta Rhei, Humanic, Mania, Orsay, Intersport, Deichman, Sugarbird a veľa ďalších.