Tip na víkend: Svadobné dni v Agrokomplexe

0
1523

Siedmy ročník svadobnej výstavy sa uskutoční v dňoch od 22. do 23. 1. 2016 v Agrokomplexe Nitra.

wedding

My ženy sme už od narodenia vychovávané v láske, a tak sa niet čo diviť, že túžime po svadbe. Ako citlivejšie pohlavie ju máme vysnívanú až do posledných detailov. Farba výzdoby, svadobné šaty či kytica. Nie je to však jediné, čo je k rozprávkovej svadbe potrebné.

Ak plánujete v tomto roku svoju dlho očakávanú svadbu, určite neprehliadnite svadobné dni v Agrokomplexe. V týchto dňoch sa priestory Agrokomplexu premenia na ženský sen, kde si budete môcť naplánovať aj tie najmenšie detaily, či už pôjde o svadobný papier, obrúčky alebo menovky.

Každá žena chce mať tento deň tip-top, a preto nesmieme na nič zabudnúť. Zároveň sa v týchto dňoch budete môcť poradiť s odborníkmi, čo vám neuľahčí iba prácu, ale aj ušetrí čas.

wedding

Môžete sa inšpirovať svadobnými, ale aj večernými šatami či topánkami. Naplánovať svadobný program ako je veľmi známe a populárne odčepčenie, pytačky či iný program, ktorý ste doposiaľ možno nepoznali. Budete mať možnosť zakúpiť si tu aj čepiec, ktorý k odčepčeniu určite patrí. Môžete sa pokochať nádhernými kyticami zo živých ale aj umelých kvetov, ktoré nemajú len inú farbu ale dokonca aj tvar. A napokon nesmiete zabudnúť ani na hudbu či jedlo, ktoré k svadbe určite patrí.

Najdôležitejšie však je, aby ste si povedali svoje ÁNO.