Tip na víkend: Interbeauty 2016

0
1600

Ak aj vy patríte k milovníkom kozmetiky, potom určite nepremeškajte toto podujatie, ktoré sa bude konať 12-13.2.2016 v priestoroch Incheby.

Starý známy Interbeauty veľtrh. Ani sme sa nenazdali a opäť sa s ním stretávame. Ako každý rok, aj tento nám prinesie množstvo noviniek a trendov zo sveta módy. Určite sa tu stretneme aj s farebnými tónmi roku 2016, ktorými sa stali staroružová a bledo modrá.

make-up-791293_960_720

Opäť uvidíme špičkových odborníkov, ktorí nám ponúknu svoje šikovné ruky a dokážu nám, že aj z úplne obyčajného dievčaťa sa  so správnym make-upom môže stať tá najkrajšia a najkúzelnejšia slečna. Títo špičkoví odborníci budú mať možnosť predviesť sa v exhibičných vystúpeniach a súťažiach.

Tie najkvalitnejšie značky dekoratívnej kozmetiky či pomôcky pre kaderníčky. Ani o kúpu tých najatraktívnejších produktov tu nebude núdza.

Veľtrh sa však nebude týkať iba líčenia a stylingu vlasov. Tentokrát sa Interbeauty spojila aj so svadobným veľtrhom, ktorý nie je len pre nevesty, ale aj pre ženíchov.

Cieľom tohto veľtrhu je predstavenie nových módnych trendov svadobných šiat, pánskych oblekov či obrúčok. Nesmie chýbať ani výmena poznatkov, ktoré spoločnosti v oblasti svadobného priemyslu nazbierali počas dlhoročných skúseností.