Tip na knihu: Čarovná mapa

0
2087

Kniha Čarovná mapa vyzýva človeka, aby sa prestal ľutovať, prestať dumať nad tým, keby bolo keby a začal konať.

IMG_3529

Vezmite svoj život do svojich rúk a začnite riadiť svoj život podľa vlastných pravidiel. Čo by mohlo byť krajšie, ako keď sa vám pomaly ale isto začnú plniť najskôr tie malé a napokon aj vaše veľké sny?

IMG_3530

Kniha je naozaj veľmi jednoduchým a naozaj zaujímavým čítaním pre každého, koho už omrzelo pozerať sa na to, ako mu jeho život preteká pomedzi vlastné prsty. Je jedno či ste zberateľ, účtovníčka alebo kuchár. V skutočnosti nie sme až tak odlišní. Každý má sny, ktoré si túži splniť, ale aj také, ktoré sa mu už splnili. Niekto túži po rodinnej vile, iný po novej záhrade a niekto sníva o tom, aby mu peniaze vyšli do konca mesiaca.

IMG_3531

Jediné, čo si musíte uvedomiť je to, že si ubližujete vy sami. Možno ste padli zo schodov, no nie je to ich vina. Mali ste byť pozornejší,… Hovoríte si, že vám ublížil nejaký človek? Nemali ste mu to dovoliť,… Iba ak si priznáte, že nie ste obeťou ale dokážete s vašou realitou niečo urobiť, môžete niečo skutočne zmeniť.

IMG_3528

Vďaka tejto knihe sa naučíte, ako zvládnuť tieto nepriaznivé situácie, ktoré vás neprestajne vyvedú z miery. Navyše sa budete môcť oslobodiť zo schém vášho správania a ako zo svojho života odstrániť strach.